Запис Детальніше

Безпека життєдіяльності

DSpace at NTB NTUU KPI

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Безпека життєдіяльності
 
Creator Демиденко, Григорій Петрович
 
Subject безпека життєдіяльності
цивільний захист
надзвичайні ситуації
 
Description В навчальному посібнику розглянуто безпеку життєдіяльності як комплекс заходів, спрямованих на захист життя і здоров'я людей від небезпек, викладено методологічні основи забезпечення безпеки життєдіяльності в умовах виробництва, побуту та надзвичайних ситуацій у мирний час і в особливий період. Висвітлено джерела небезпек і вплив породжених ними факторів на людей і навколишнє середовище; наведено класифікацію, причини виникнення та кількісні характеристики надзвичайних ситуацій.
Подано удосконалені методики з прогнозування та оцінювання обстановки в районах надзвичайних ситуацій, способи, заходи і засоби захисту людей і довкілля, заходи із запобігання виникненню і зниження ризику техногенних аварій, організації і
здійснення дій з ліквідації їх наслідків. Викладено основи державної політики у сфері
захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного і природного походження, організаційну структуру, завдання і режими функціонування системи цивільного захисту в Україні.
Повний текст документа доступний лише в локальній мережі університету
 
Date 2010-01-20T15:18:09Z
2010-01-20T15:18:09Z
2008
 
Type Learning Object
 
Identifier Демиденко, Г. П. Безпека життєдіяльності [Електронний ресурс] : навч. посіб. / Г. П. Демиденко ; НТУУ «КПІ». - Електронні текстові дані (1 файл: 7,4 Мбайт). - К. : НТУУ «КПІ», 2008. - Назва з екрана.
http://ela.kpi.ua/handle/123456789/113
 
Language uk