Запис Детальніше

Основи радіоелектроніки. Розд.: «Основи теорії електронних схем»

DSpace at NTB NTUU KPI

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Основи радіоелектроніки. Розд.: «Основи теорії електронних схем»
 
Creator Бондаренко, Віктор Миколайович
 
Contributor НТУУ «КПІ»
Електронiки
 
Subject основи радіоелектроніки
лінійні електричні кола
метод вузлових напруг
функції кола
теорiя чотириполюсника
закони Кірхгофа
теорiя багатополюсника
теорія нелінійних кіл
 
Description У посібнику визначений основний зміст курсу «Основи радіоелектроніки», якій охоплює методи теорії електронних кіл і систем, що знайшли практичне застосування на етапі схемотехнічного проектування елементів і вузлів електронно-обчислювальних засобів, а також при розробці систем автоматизованого проектування. Мета посібника - глибоке вивчення основ електротехніки і теорії електронних кіл та сигналів, аналізу характеристик електронних кіл та систем, яке необхідне для вирішення завдань моделювання та схемотехнічного проектування радіоелектронних пристроїв. Основне призначення посібника – навчити студентів вибирати необхідний комплекс математичних методів аналізу електронних кіл, відповідний основним режимам їх роботи, інтерпретувати результати аналізу, отримані внаслідок виконання розрахунків, вносити корективи до еквівалентних схем із метою отримання результатів, які задовольняють умовам фізичної реалізації. Внаслідок вивчення теоретичних положень і розгляду прикладів студент повинен навчитися складати рівняння, що описують процеси, які відбуваються в електричних і електронних колах, розв'язувати ці рівняння для дослідження перехідних і сталих процесів, визначати схемні функції і розраховувати частотні і часові характеристики лінійних електричних кіл на їх основі.
Повний текст документа доступний лише в локальній мережі університету
Розглянуті методи теорії електронних кіл і систем, що знайшли практичне застосування на етапі схемотехнічного проектування елементів і вузлів електронно-обчислювальних засобів, а також при розробці систем автоматизованого проектування. Наведені відомості про режими роботи електронних кіл та систем, необхідні для вирішення завдань моделювання та схемотехнічного проектування радіоелектронних пристроїв.
 
Date 2010-02-24T10:58:59Z
2010-02-24T10:58:59Z
2009
 
Type Learning Object
 
Identifier Бондаренко, В. М. Основи радіоелектроніки. Розд.: «Основи теорії електронних схем» [Електронний ресурс] : навчальний посібник для студентів напряму підготовки 6.050902 «Радіоелектронні апарати» / В. М. Бондаренко ; НТУУ «КПІ». - Електронні текстові дані (1 файл: 1,77 Мбайт). - Київ : НТУУ «КПІ», 2009. - Назва з екрана.
http://ela.kpi.ua/handle/123456789/241
 
Language uk
 
Format application/pdf