Запис Детальніше

Англійська мова професійного спрямування

DSpace at NTB NTUU KPI

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Англійська мова професійного спрямування
 
Subject англійська мова
 
Description Видання має на меті дати студентам можливість набути певних навичок самостійної роботи за аутентичною науковою англомовною літературою, та ознайомити з сучасними напрямками фізичної науки у світі та збагатити пізнавальний інтерес.
Методичні вказівки складаються з 17 уроків, кожен з яких включає вправи та завдання, пов’язані з «academic writing», тобто написанням тематичних есе, анотацій та рефератів до поданих текстів, складанням тезових планів, зворотніх перекладів та іншими видами робіт. Робота з виданням розширить термінологічний словниковий запас студентів, дасть можливість покращити компетенцію усного мовлення та фахового спілкування. Аутентичні матеріали запозичені з періодичного видання «Physics Today» та інших джерел. Методичні вказівки можуть бути використані на фізико-математичному та фізико-технічному факультетах.
 
Publisher НТУУ «КПІ»
 
Contributor Кузьміна, Ірина Петрівна
Шаніна, Людмила Миколаївна
 
Date 2010-03-04T13:13:26Z
2010-03-04T13:13:26Z
2009
 
Type Learning Object
 
Identifier Англійська мова професійного спрямування [Електронний ресурс] : методичні вказівки до самостійної роботи студентів 5 курсу спеціальності «Фізика» освітньо-кваліфікаційних рівнів «спеціаліст», «магістр» / НТУУ «КПІ» ; уклад. І. П. Кузьміна, Л. М. Шаніна. - Електронні текстові дані (1 файл: 1,9 Мбайт). - Київ : НТУУ «КПІ», 2009. - Назва з екрана.
http://library.ntu-kpi.kiev.ua:8080/handle/123456789/250
 
Language en