Запис Детальніше

Методичні вказівки до вивчення курсу «Англійська мова професійного спрямування» для студентів IV курсу хіміко-технологічного факультету

DSpace at NTB NTUU KPI

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки до вивчення курсу «Англійська мова професійного спрямування» для студентів IV курсу хіміко-технологічного факультету
 
Subject англійська мова
 
Description Методичні вказівки призначені для студентів IV курсу спеціальності «Хімічна технологія тугоплавких неметалевих силікатних матеріалів» (кераміка) хіміко-технологічного факультету та побудовані відповідно до програми як додатковий матеріал до базового підручника Н. О. Давидова, І. В. Нікітченко «Англійська мова для природничих наук».
Дані вказівки спрямовані на навчання студентів вмінню працювати з англомовною літературою за фахом, збагачення словникового запасу, формування професійно-орієнтованих мовленнєвих навичок, закріплення граматичного матеріалу тощо.
 
Date 2010-03-17T13:12:21Z
2010-03-17T13:12:21Z
2008
 
Type Learning Object
 
Identifier Методичні вказівки до вивчення курсу «Англійська мова професійного спрямування» для студентів IV курсу хіміко-технологічного факультету [Електронний ресурс] / НТУУ «КПІ» ; [уклад. С. О. Бойко]. - Електронні текстові дані (1 файл: 963 Кбайт). - Київ, 2008. - Назва з екрана.
http://ela.kpi.ua/handle/123456789/289
 
Language uk