Запис Детальніше

Історія України (Соціально-політичні аспекти) : [в 4-х ч.]. Ч. 3-4

DSpace at NTB NTUU KPI

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Історія України (Соціально-політичні аспекти) : [в 4-х ч.]. Ч. 3-4
 
Creator Ковальський, Б. П.
 
Subject історія України
соціальна система України
історія українськой церкви
 
Description У 3-4 модулях розглядаються проблеми соціальної структури і соціальні відносини в українському суспільстві в історичному контексті, їх роль в
створенні оригінальної форми державності до 19 ст.; історія формування та діяльності громадських, культурологічних та політичних організацій в українському суспільстві; об’єктивні умови і суб’єктивні фактори в процесах гуманітарного, політичного життя народу в радянський період; Україна на шляху суверенного розвитку: суспільно-політичні трансформації; історичні аспекти виникнення і функціонування освітніх систем в Україні; становлення системи вищої освіти; наука, техніка України як невід’ємні частини світової науково-технічної еволюції та революції; пріоритетні напрямки освітньої, наукової і техніко-промислової політики України після проголошення її незалежності.
Курс подається за модульною схемою.
 
Date 2010-03-24T11:15:54Z
2010-03-24T11:15:54Z
2004
 
Type Learning Object
 
Identifier Історія України (Соціально-політичні аспекти): [в 4-х ч.]. Ч. 3-4 [Електронний ресурс] : навчальний посібник для вищих закладів освіти ІІІ-ІV рівнів акредитації / Міністерство освіти і науки України, НТУУ «КПІ», заг. ред. Б. П. Ковальського. - Електронні дані (1 файл: 735,69 Кбайт ). – Київ : НТУУ «КПI», 2004. - Назва з екрана.
http://ela.kpi.ua/handle/123456789/308
 
Language uk