Запис Детальніше

Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисциплін «Електроніка та мікросхемотехніка», «Електроніка і системотехніка» для студентів вищих навчальних закладів усіх форм навчання, що навчаються за напрямами «Електромеханіка», «Електротехніка», «Оптотехніка». Розділ «Аналогові пристрої»

DSpace at NTB NTUU KPI

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисциплін «Електроніка та мікросхемотехніка», «Електроніка і системотехніка» для студентів вищих навчальних закладів усіх форм навчання, що навчаються за напрямами «Електромеханіка», «Електротехніка», «Оптотехніка». Розділ «Аналогові пристрої»
 
Subject електроніка
мікросхемотехніка
аналогові пристрої
системотехніка
 
Description Методичні вказівки містять опис лабораторних робіт з курсу «Електроніка і мікро схемотехніка» (розділ «Аналогові пристрої»), який викладається студентам відповідного фаху денного і заочного навчання НТУУ «КПІ». Основною метою цього циклу лабораторних робіт є закріплення теоретичних знань, отриманих студентами при вивченні програмного матеріалу, ознайомлення та придбання навиків користування радіовимірювальною апаратурою, визначення параметрів та характеристик основних класів підсилювачів у дискретному та інтегральному виконанні.
 
Date 2010-05-19T09:16:58Z
2010-05-19T09:16:58Z
2009
 
Type Learning Object
 
Identifier Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисциплін «Електроніка та мікросхемотехніка», «Електроніка і системотехніка» для студентів вищих навчальних закладів усіх форм навчання, що навчаються за напрямами «Електромеханіка», «Електротехніка», «Оптотехніка». Розділ «Аналогові пристрої» [Електронний ресурс] / НТУУ «КПІ» ; уклад. А. А. Щерба, В. І. Сенько, К. К. Побєдаш, С. М. Захарченко, В. А. Святненко, К. В. Трубіцин. - Електронні текстові дані (1 файл: 923 Кбайт). - Київ : НТУУ «КПІ», 2009. - Назва з екрана.
http://ela.kpi.ua/handle/123456789/342
 
Language uk