Запис Детальніше

Автоматизація технологічних процесів, установок і комплексів

DSpace at NTB NTUU KPI

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Автоматизація технологічних процесів, установок і комплексів
 
Subject автоматизація технологічних процесів
автоматизація установок
автоматизація комплексів
розробка схем автоматики
карти Карно
синтез однотактних схем
синтез схем на тригерах
 
Description Методичні вказівки містять 9 тем практичних занять. З кожної теми викладаються основні теоретичні відомості та надаються завдання для аудиторних занять і самостійної роботи студентів. Мета практичних занять - закріпити знання методів синтезу дискретних схем промислової автоматики, навчитися самостійно розробляти схеми автоматики, виходячи із заданих умов їх роботи, та проектувати схеми на сучасній елементній базі.
Розрахунково-графічна робота передбачає виконання логічного синтезу схеми автоматики за заданими умовами роботи і проектування принципової схеми. Виконання розрахунково-графічної роботи дозволяє об"єднати логічний синтез, вибір сучасної елементної бази і розробку принципової схеми, тобто є безпосередньою підготовкою для виконання дипломного проекту. Основою для виконання розрахунково-графічної роботи є лекційний матеріал, а також довідкові дані з елементної бази схем автоматики. Для більш поглибленого вивчення матеріалу, що стосується теми розрахунково-графічної роботи, необхідно звернутися до літературних джерел, перелік яких наводиться у кінці методичних вказівок.
 
Contributor Ковальчук, Олександр Васильович
Бур’ян, Сергій Олександрович
 
Date 2010-09-02T08:05:31Z
2010-09-02T08:05:31Z
2010
 
Type Learning Object
 
Identifier Автоматизація технологічних процесів, установок і комплексів [Електронний ресурс] : методичні вказівки до практичних занять і виконання розрахунково-графічної роботи для студентів напряму підготовки 6.050702 «Електромеханіка» / НТУУ «КПІ» ; уклад. О. В. Ковальчук, С. О. Бур'ян. – Електронні текстові дані (1 файл: 670 Кбайт). – Київ : НТУУ «КПІ», 2010. – Назва з екрана.
http://ela.kpi.ua/handle/123456789/405
 
Language uk