Запис Детальніше

Пристрої надвисоких частот та антени

DSpace at NTB NTUU KPI

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Пристрої надвисоких частот та антени
 
Subject антени
пристрої надвисоких частот
 
Description Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Пристрої надвисоких частот та антени» призначені для студентів радіотехнічного факультету всіх форм навчання.
Дисципліна «Пристрої надвисоких частот» є однією з основних, яка вивчається студентами радіотехнічного факультету. Вона є
базою для вивчення курсів «Антени і пристрої НВЧ», «Електронні та квантові пристрої НВЧ», «Лінії передавання інформації» та ін. Крім того, вона має самостійне теоретичне та прикладне значення. Тому важливо глибоко вивчити основні положення побудови та роботи складових елементної бази радіотехнічних систем надвисоких частот.
Мета проведення лабораторних робіт – поглибити теоретичні знання з окремих тем, а також набути практичних навичок роботи з апаратурою НВЧ діапазону, досвіду проведення експерименту.
 
Contributor Вунтесмері, Володимир Семенович
Купрій, Олександр Михайлович
Левіна, Ада Федорівна
Мартинюк, Сергій Євстафійович
Репа, Федір Михайлович
 
Date 2010-09-16T09:19:08Z
2010-09-16T09:19:08Z
2010
 
Type Learning Object
 
Identifier Пристрої надвисоких частот та антени [Електронний ресурс] : методичні вказівки до лабораторних робіт для студентів радіотехнічного факультету / НТУУ «КПІ» ; уклад. В. С. Вунтесмері, О. М. Купрій, А. Ф. Левіна, С. Є. Мартинюк, Ф. М. Репа. – Електронні текстові дані (1 файл: 1,98 Мбайт). - Київ : НТУУ «КПІ», 2010. - Назва з екрана.
http://ela.kpi.ua/handle/123456789/484
 
Language uk