Запис Детальніше

Високовольтні випробувальні установки

DSpace at NTB NTUU KPI

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Високовольтні випробувальні установки
 
Subject високовольтні випробувальні установки
ємнісні генератори
вихідний імпульс
 
Description Методичні вказівки містять вимоги до параметрів випробувальних імпульсів високої напруги на навантаженнях ємнісних генераторів імпульсних напруг, короткі теоретичні відомості з теорії розрахунку таких генераторів, а також методику вибору їх елементів, яка заснована на використанні диференційних рівнянь другого порядку. Подано рекомендації щодо одержання точної форми вихідного імпульсу засобами обчислювальної техніки.
Значна увага приділена вимогам до проектування високовольтного випробувального стенда з генератором імпульсних напруг, засобами автоматизації та техніки безпеки.
У додатках підібрано необхідні для проектування графіки та номограми, принципові схеми пристроїв автоматизації і керування, а також характеристики типових високовольтних елементів.
Описано вимоги щодо оформлення пояснювальної записки та графічного матеріалу, наведено список рекомендованої літератури.
Методичні вказівки складені за досвідом проектування генераторів високих імпульсних напруг, накопиченому на кафедрі техніки та електрофізики високих напруг НТУУ «КПІ».
 
Contributor Кондра, Борис Миколайович
Соколовський, Станіслав Антонович
Хомініч, Віктор Іванович
 
Date 2010-10-02T13:19:21Z
2010-10-02T13:19:21Z
2010
 
Type Learning Object
 
Identifier Високовольтні випробувальні установки [Електронний ресурс] : методичні вказівки до курсового проектування для студентів спеціальності 7.090604, 8.090604 «Техніка і електрофізика високих напруг» / НТУУ «КПІ» ; уклад. Б. М. Кондра, С. А. Соколовський, В. І. Хомініч. – Електронні текстові дані (1 файл: 2,77 Мбайт). – Київ : НТУУ «КПІ», 2010. - Назва з екрана.
http://ela.kpi.ua/handle/123456789/545
 
Language uk