Запис Детальніше

Медична термінологія та основи латинської мови

DSpace at NTB NTUU KPI

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Медична термінологія та основи латинської мови
 
Creator Ханнанова, Л. В.
 
Subject медична термінологія
латинська мова
 
Description Посібник з дисципліни «Медична термінологія та основи латинської мови» призначений для студентів спеціальностей «Комп'ютерні науки» та «Приладобудування». Складається з теоретичної та практичної частин. У теоретичній частині представлена коротка граматика латинської мови, велика увага приділяється вивченню способів творення термінів та назв медичних приладів. Подано понад 20 таблиць із зразками відмінювання різних частин мови та греко-латинськими дублетами, що використовуються при термінотворенні.
У практичній частині містяться вправи та контрольні запитання для засвоєння теоретичного матеріалу, 100 найбільш поширених латинських сентенцій. Наприкінці книги додано зразки двох контрольних робіт та таблиці греко-латинських дублетів іменників. Для студентів медико–інженерного факультету, та всіх, хто цікавиться латинською медичною термінологією.
 
Date 2010-10-02T13:37:43Z
2010-10-02T13:37:43Z
2010
 
Type Learning Object
 
Identifier Ханнанова, Л. В. Медична термінологія та основи латинської мови [Електронний ресурс] : навчальний посібник для студентів міжуніверситетського медико-інженерного факультету / НТУУ «КПІ» ; Л. В. Ханнанова. – Електронні текстові дані (1 файл: 1,24 Мбайт). – Київ : НТУУ «КПІ», 2010. - 125 с. - Назва з екрана.
http://ela.kpi.ua/handle/123456789/551
 
Language uk