Запис Детальніше

Англійська мова професійного спрямування

DSpace at NTB NTUU KPI

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Англійська мова професійного спрямування
 
Subject англійська мова
 
Description Методичні вказівки включають в себе тексти за спеціальністю з оригінальної англійської літератури. Підбір текстів забезпечує достатню повторюваність термінології майбутньої спеціальності, що сприяє закріпленню та поглибленню знань за темою на англійській мові, а також забезпечує розвиток навичок з анотування текстів за фахом. Тексти доповнені граматичними завданнями для відпрацьовування граматичних структур, які часто використовуються в технічній літературі.
Вміщений у даних вказівках матеріал навчає студентів не лише англійській мові, але й знайомить із досягненнями у галузі їх спеціальності.
Методичні вказівки розраховані для роботи зі студентами в аудиторії, а також для самостійної роботи студентів.
 
Publisher НТУУ «КПІ»
 
Contributor Доронкіна, Надія Євгеніївна
Михайленко, Алла Володимирівна
 
Date 2010-10-11T08:32:12Z
2010-10-11T08:32:12Z
2010
 
Type Learning Object
 
Identifier Англійська мова професійного спрямування [Електронний ресурс] : методичні вказівки для розвитку всіх видів мовленнєвої діяльності для студентів V курсу спеціальностей «Акустичні засоби та системи», «Медичні акустичні та біоакустичні прилади і апарати» факультету електроніки / НТУУ «КПІ» ; уклад. Н. Е. Доронкина, А. В. Михайленко. – Електронні текстові дані (1 файл: 266 Кбайт). – Київ : НТУУ «КПІ», 2010. - Назва з екрана.
http://library.ntu-kpi.kiev.ua:8080/handle/123456789/603
 
Language en