Запис Детальніше

Споживчі властивості металургійної продукції. Частина І: Споживчі властивості чавуну й сталі

DSpace at NTB NTUU KPI

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Споживчі властивості металургійної продукції. Частина І: Споживчі властивості чавуну й сталі
 
Subject доменні чавуни
переробний чавун
ливарний чавун
доменні феросплави
доменні шлаки
колошниковий газ
сірий чавун
ковкий чавун
високоміцний чавун
леговані чавуни
сталь
вуглецева сталь
сталь 40ХГТР
леговані сталі
 
Description Посібник спрямовано на засвоєння основних характеристик продукції, що випускається металургійними комбінатами України, відповідність її Державним стандартам (ДСТУ). Також наведені порівняльні характеристики ДСТУ з відповідними стандартами передових зарубіжних країн. Посібник призначено для студентів спеціальності «Спеціальна металургія», що вивчають дисципліну «Споживчі властивості металургійної продукції».
Повний текст документа доступний лише в локальній мережі університету
 
Contributor Богушевський, Володимир Святославович
 
Date 2011-07-13T10:28:28Z
2011-07-13T10:28:28Z
2011
 
Type Learning Object
 
Identifier Споживчі властивості металургійної продукції. Частина І: Споживчі властивості чавуну й сталі [Електронний ресурс] : посібник для студентів спеціальності «Спеціальна металургія» / НТУУ «КПІ» ; уклад. В. С. Богушевський. – Електронні текстові дані (1 файл: 1,49 Мбайт). – Київ : НТУУ «КПІ», 2011. - Назва з екрана.
http://ela.kpi.ua/handle/123456789/933
 
Language uk