Споживчі властивості металургійної продукції. Частина І: Споживчі властивості чавуну й сталі
DSpace at NTB NTUU KPI
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Споживчі властивості металургійної продукції. Частина І: Споживчі властивості чавуну й сталі
|
|
Subject |
доменні чавуни
переробний чавун ливарний чавун доменні феросплави доменні шлаки колошниковий газ сірий чавун ковкий чавун високоміцний чавун леговані чавуни сталь вуглецева сталь сталь 40ХГТР леговані сталі |
|
Description |
Посібник спрямовано на засвоєння основних характеристик продукції, що випускається металургійними комбінатами України, відповідність її Державним стандартам (ДСТУ). Також наведені порівняльні характеристики ДСТУ з відповідними стандартами передових зарубіжних країн. Посібник призначено для студентів спеціальності «Спеціальна металургія», що вивчають дисципліну «Споживчі властивості металургійної продукції».
Повний текст документа доступний лише в локальній мережі університету |
|
Contributor |
Богушевський, Володимир Святославович
|
|
Date |
2011-07-13T10:28:28Z
2011-07-13T10:28:28Z 2011 |
|
Type |
Learning Object
|
|
Identifier |
Споживчі властивості металургійної продукції. Частина І: Споживчі властивості чавуну й сталі [Електронний ресурс] : посібник для студентів спеціальності «Спеціальна металургія» / НТУУ «КПІ» ; уклад. В. С. Богушевський. – Електронні текстові дані (1 файл: 1,49 Мбайт). – Київ : НТУУ «КПІ», 2011. - Назва з екрана.
http://ela.kpi.ua/handle/123456789/933 |
|
Language |
uk
|
|