Запис Детальніше

Основи комп'ютерних технологій аналізу та синтезу електричних машин. Ч. 2: Використання комп'ютерних систем математичних розрахунків MatLab та FEMM для аналізу електричних машин

DSpace at NTB NTUU KPI

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Основи комп'ютерних технологій аналізу та синтезу електричних машин. Ч. 2: Використання комп'ютерних систем математичних розрахунків MatLab та FEMM для аналізу електричних машин
 
Subject система MatLab
програма FEMM
 
Description Представлені вказівки складають учбово-методичну базу для виконання комп'ютерних практикумів з дисципліни «Основи комп'ютерних технологій аналізу та синтезу електричних машин» студентами з напрямку підготовки «електромеханіка».
Основною метою комп'ютерних практикумів є оволодіння студентами необхідними базовими знаннями найсучасніших систем математичного розрахунку та чисельного аналізу MatLab та FEMM.
 
Contributor Васьковський, Юрій Миколайович
Гайденко, Юрій Антонович
Цивінський, Сергій Станіславович
 
Date 2011-08-02T12:50:13Z
2011-08-02T12:50:13Z
2011
 
Type Learning Object
 
Identifier Основи комп'ютерних технологій аналізу та синтезу електричних машин. Ч. 2: Використання комп'ютерних систем математичних розрахунків MatLab та FEMM для аналізу електричних машин [Електронний ресурс] : методичні вказівки до виконання комп'ютерних практикумів для студентів напряму підготовки 6.050702 «Електромеханіка»/ НТУУ «КПІ» ; уклад. Ю. М. Васьковський, Ю. А. Гайденко, С. С. Цивінський. – Електронні текстові дані (1 файл: 1,47 Мбайт). – Київ : НТУУ «КПІ», 2011. - Назва з екрана.
http://ela.kpi.ua/handle/123456789/963
 
Language uk