Запис Детальніше

Комп'ютерна електроніка: Електроніка і мікросхемотехніка: Розділ «Елементна база комп'ютерної електроніки та аналогові електронні пристрої»

DSpace at NTB NTUU KPI

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Комп'ютерна електроніка: Електроніка і мікросхемотехніка: Розділ «Елементна база комп'ютерної електроніки та аналогові електронні пристрої»
 
Creator Новацький, Анатолій Олександрович
 
Contributor НТУУ «КПІ»
Інформатики та обчислювальної технiки
 
Subject напівпровідникові діоди
транзистори
тиристори
оптоелектроніка
мікроелектроніка
підсилювачі змінного струму
операційні підсилювачі
електричні фільтри
 
Description Повний текст документа доступний лише в локальній мережі університету
У конспекті розглядаються аналогові електронні елементи та пристрої. Робота містить 6 лекцій, у яких розглянуто такі питання: напівпровідникові діоди; біполярні та польові транзистори; тиристори; оптоелектронні пристрої; класифікація та основні показники роботи підсилювачів; підсилювальні каскади змінного струму на біполярних та польових транзисторах; підсилювачі постійного струму; операційні підсилювачі (ОП); зворотні зв‘язки у підсилювачах; підсилювальні каскади на основі ОП; підсилювачі потужності; генератори синусоїдних коливань; активні фільтри низьких, високих частот та смугові; випрямлячі та стабілізатори напруги живлення.
 
Date 2011-08-04T09:03:36Z
2011-08-04T09:03:36Z
2011
 
Type Learning Object
 
Identifier Комп'ютерна електроніка: Електроніка і мікросхемотехніка: Розділ «Елементна база комп'ютерної електроніки та аналогові електронні пристрої» [Електронний ресурс] : конспект лекцій для студентів напряму підготовки 6.050201 «Системна інженерія» / НТУУ «КПІ» ; уклад. А. О. Новацький. – Електронні текстові дані (1 файл: 4,26 Мбайт). – Київ : НТУУ «КПІ», 2011. - Назва з екрана.
http://ela.kpi.ua/handle/123456789/969
 
Language uk
 
Format application/pdf