Запис Детальніше

Застосування сучасних інформаційних технологій для створення інтелектуальних технологічних систем і технологій та розробка засобів підвищення якості виготовлення виробів

DSpace at NTB NTUU KPI

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Застосування сучасних інформаційних технологій для створення інтелектуальних технологічних систем і технологій та розробка засобів підвищення якості виготовлення виробів
 
Subject технологічна підготовка виробництва
інформаційні технології
технологія складання
моделювання і прогнозування параметрів
технології сухого різання
 
Description Об’єкт дослідження – технологічні системи приладобудівного виробництва.
Мета дослідження –створення інтегрованих технологічних систем розв’язання задач технологічної підготовки виробництва та сучасних високоефективних технологічних процесів виготовлення деталей і складання виробів в приладобудуванні.
Методи дослідження – теоретичне та експериментальне моделювання параметрів технологічних систем на основі методів теорії складних систем, інформаційних технологій, багатовимірного статистичного аналізу, математичного програмування та методів теорії масового обслуговування.
Запропоновано методику технологічної підготовки складального виробництва, яка дозволяє удосконалювати діючі технологічні процеси складання і проектувати нові раціональні ТП складання в прискореному режимі в умовах малосерійного виробництва. Створено автоматизовану систему «AsCAM», що передбачає можливість здійснювати швидке перепроектування технології складання виробу за необхідності зміни конструкторських або технологічних параметрів виробу.
На системному рівні запропоновано нові підходи до використання технологічної інформації, які дають можливість з найбільшою ефективністю розв’язати будь-яку технологічну задачу, скоротити терміни технологічної підготовки виробництва та підвищити її якість. Розроблено інтегровану систему, що використовує сучасні інформаційні технології при розв’язанні задач технологічної підготовки виробництва.
Обґрунтовано застосування технологічної системи, що базується на використанні іонізованого газового середовища та інструменту з покриттям багатофункціонального призначення, та створення високоефективної технології сухого різання.
4
Результати роботи впроваджені на приладобудівних підприємствах м. Києва та використовуються в навчальних програмах дисциплін «Технологія приладобудування», «Системи автоматизованого проектування» тощо.
 
Contributor Румбешта В.
 
Date 2011-12-05T14:58:28Z
2011-12-05T14:58:28Z
2010
 
Type Technical Report
 
Identifier КВНТД І.2 12.13.07
№ держ. реєстрації 0109U001583
Д/б №2275-п
Застосування сучасних інформаційних технологій для створення інтелектуальних технологічних систем і технологій та розробка засобів підвищення якості виготовлення виробів : звіт про НДР (заключ.) / НТУУ "КПІ" ; кер. роб. В. Румбешта. - К., 2010. - 350 л. + CD-ROM. - Д/б №2275-п
http://ela.kpi.ua/handle/123456789/1204
 
Language uk
 
Rights Звіт захищений авторським правом. Переглянути його можливо з цього джерела з будь-якою метою, але копіювання та розповсюдження в будь-якому форматі забороняється без письмового дозволу.