Запис Детальніше

Розробка багатоканального інформаційно-діагностичного комплексу для об'єктів з еколого-небезпечними речовинами

DSpace at NTB NTUU KPI

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розробка багатоканального інформаційно-діагностичного комплексу для об'єктів з еколого-небезпечними речовинами
 
Subject інформаційно-діагностичний комплекс
природні та техногенні збурення
вібродіагностика
акустична емісія
математичне моделювання
спектральний аналіз
 
Description Об’єкт досліджень – багатоканальний інформаційно-діагностичний комплекс для об’єктів з еколого-небезпечними речовинами.
Метою роботи є дослідження і аналіз існуючих вітчизняних та закордонних інформаційно-діагностичних комплексів та на їх основі розробка сучасного багатоканального автоматизованого комплексу з використанням сучасних вимірювальних та обчислювальних засобів.
Основними методами досліджень є порівняльний аналіз існуючих комплексів діагностики та визначення їх позитивних властивостей і недоліків, визначення узагальнених вимог до інформаційно-діагностичного комплексу, що розробляється, аналіз існуючих чутливих елементів і обґрунтування їх вибору для розроблюваного комплексу, розробка структурної схеми комплексу з урахуванням існуючих промислових функціональних модулів.
Проведено математичне моделювання реакції конкретних резервуарів з пальним на зовнішні збурення.
На основі визначених місць найбільших напружень в резервуарах під впливом зовнішніх збурень розроблена схема розміщення чутливих елементів, їх кількість і функціональне призначення. Використання розробленого багато-канального автоматизованого інформаційно-діагностичного комплексу дозволяє підвищити достовірність оцінки динамічних процесів, що відбуваються в елементах конструкцій резервуарів, і за рахунок своєчасного прийняття запобіжних заходів зменшити ризик руйнуючих процесів, що в результаті дозволить запобігти забрудненню навколишнього середовища та запобігти суттєвим матеріальним збиткам.
 
Contributor Бурау Н.
 
Date 2011-12-06T13:16:12Z
2011-12-06T13:16:12Z
2010
 
Type Technical Report
 
Identifier КВНТД 1.2 12.11.13
№ держреєстрації 0109U002223
Д/б №2272-п
Розробка багатоканального інформаційно-діагностичного комплексу для об'єктів з еколого-небезпечними речовинами : звіт про НДР (заключ.) / НТУУ "КПІ" ; кер. роб. Н.Бурау. - К., 2010. - 162 л. + CD-ROM. - Д/б №2272-п
http://ela.kpi.ua/handle/123456789/1218
 
Language uk
 
Rights Звіт захищений авторським правом. Переглянути його можливо з цього джерела з будь-якою метою, але копіювання та розповсюдження в будь-якому форматі забороняється без письмового дозволу.