Запис Детальніше

Розроблення високоефективних засобів приготування багатокомпонентного біопалива

DSpace at NTB NTUU KPI

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розроблення високоефективних засобів приготування багатокомпонентного біопалива
 
Subject технологія
обладнання
кавітація
біопаливо
ультразвук
 
Description Об'єкт дослідження — процеси та обладнання для приготування дво-і багатокомпонентного біопалива.
Мета роботи — розроблення удосконаленої технології та ресурсозберігаючого обладнання, призначеного для приготування дво-і багатокомпонентного біопалива, на основі встановлених ефектів підвищення змішуючої ефективності в”язких багатокомпонентних систем за рахунок комплексного використання механічних та гідромеханічних методів.
Метод дослідження — теоретичні і експериментальні дослідження.
У звіті розглянута одна із актуальних проблем хімічної технології, а саме дослідження процесів та обладнання для приготування дво-і багатокомпонентного біопалива.
Проаналізовано економічні, технічні й екологічні аспекти виробництва біоетанолу. Розглянуто особливості виробництва біодизельного палива, проаналізовано існуючі технічні засоби для виробництва біодизельного палива, а також описано ефективні технічні засоби для вичавлювання і подальшої очистки рослинної олії.
Наведено результати теоретичних та експериментальних досліджень щодо удосконалення базових технологічних засад виробництва паливних сумішей на основі ріпакової олії з використанням як гідродинамічної, так і ультразвукової кавітації.
Наприкінці звіту наведені висновки, 3 додатки та перелік посилань.
 
Contributor Сідоров Д.
 
Date 2011-12-07T17:33:37Z
2011-12-07T17:33:37Z
2010
 
Type Technical Report
 
Identifier Код КВНТД І.2 15.17.07
№ держреєстрації 0109U000371
Д/б №2282-п
Розроблення високоефективних засобів приготування багатокомпонентного біопалива : звіт про НДР (заключ.) / НТУУ "КПІ" ; кер. роб. Д. Сідоров. - К., 2010. - 199 л. + CD-ROM. - Д/б №2282-п
http://ela.kpi.ua/handle/123456789/1226
 
Language uk
 
Rights Звіт захищений авторським правом. Переглянути його можливо з цього джерела з будь-якою метою, але копіювання та розповсюдження в будь-якому форматі забороняється без письмового дозволу.