Запис Детальніше

Математичне моделювання енергоефективних процесів утилізації полімерних відходів через виготовлення спінених композиційних матеріалів

DSpace at NTB NTUU KPI

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Математичне моделювання енергоефективних процесів утилізації полімерних відходів через виготовлення спінених композиційних матеріалів
 
Subject полімер
термопласт
вторинна сировина
композиція
енергоефективність
моделювання
 
Description Об’єкт дослідження – процес одержання спінених термопласттів з використанням промислових і побутових відходів.
Мета роботи – розроблення на базі проведених досліджень технологічних пропозицій щодо реалізації процесів виготовлення теплоізоляційних спінених полімерних матеріалів будівельного призначення на основі вторинної сировини.
Метод дослідження – експериментальні, теоретичні та числові дослідження процесів та обладнання переробки термопластичних матеріалів на основі вторинної сировини.
Розроблено технологічні пропозиції для промислових ліній одержання спінених термопластів із використанням побутових і промислових полімерних відходів.
Розроблено теоретично і практично обґрунтовані підходи моделювання, які враховують фактори, які найбільшим чином впливають на процеси, що відбуваються в екструзійному обладнанні одержання спінених полімерів на етапах подачі плавлення, змішування та гомогенізації композиційних термопластичних матеріалів.
Розроблено методики розрахунку екструзійного обладнання, які з достатньою для інженерних розрахунків точністю дають можливістьь робити багатоваріантні розрахунки, що суттєво допоможе під час проектування нового й модернізації існуючого обладнання.
Прогнозні припущення щодо розвитку об’єкта дослідження – пошук шляхів моделювання процесу перероблення полімерів з метою збільшення частки промислових та побутових відходів термопластів у одержуваній продукції.
 
Contributor Мікульонок І. О.
 
Date 2011-12-07T18:08:00Z
2011-12-07T18:08:00Z
2010
 
Type Technical Report
 
Identifier Код КВНТД І.2 15.17.06
Номер держреєстрації 0109U000374
Д/б №2283-п
Математичне моделювання енергоефективних процесів утилізації полімерних відходів через виготовлення спінених композиційних матеріалів : звіт про НДР (заключ.) / НТУУ "КПІ" ; кер. роб. І. Мікульонок. - К., 2010. - CD-ROM. - Д/б №2283-п
http://ela.kpi.ua/handle/123456789/1227
 
Language uk
 
Rights Звіт захищений авторським правом. Переглянути його можливо з цього джерела з будь-якою метою, але копіювання та розповсюдження в будь-якому форматі забороняється без письмового дозволу.