Запис Детальніше

Управління ресурсами та сервісами в гетерогенному інформаційно-телекомунікаційному середовищі

DSpace at NTB NTUU KPI

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Управління ресурсами та сервісами в гетерогенному інформаційно-телекомунікаційному середовищі
 
Subject інформаційно-телекомунікаційне середовище
модель програмної системи
інформаційні ресурси
інформаційні сервіси
управління функціонуванням
високопродуктивні обчислення
 
Description Метою роботи є побудова методології доступу та управління інформаційними та програмними ресурсами в гетерогенному інформаційно-телекомунікаційному середовищі, які покладені в основу програмних засобів проміжного шару для доступу та виконання розподілених програмних систем в мережах, які використовують технології як проводового так і безпроводового доступу.
Метод дослідження полягає у створенніметодології побудови програмних засобів проміжного шару, які б дозволили в скорочені сроки створювати нові інформаційні ресурси та сервіси, інтегрувати їх із вже існуючими, та ефективновиконувати у гетерогенному інформаційно-телекомунікаційному середовищів мережах, які використовують технології як проводового так і безпроводового доступу.
В результаті виконання роботистворено макет єдиного програмного та інформаційного середовища, який на відміну від відомих дозволяє формувати модель програмної системи, яка працює у багатопотоковому режимі, виконувати діагностику програмних інтерфейсів з самих ранніх етапів розробки, ще до написання повного обсягу коду, а також інтегрувати розроблені програмне забезпечення до відомих інформаційних систем та платформ на основі XML-формату. Також запропонована методика та CASE-засоби побудови крупномасштабної розподіленої системи.
 
Contributor Глоба Л.
 
Date 2011-12-08T15:23:41Z
2011-12-08T15:23:41Z
2010
 
Type Technical Report
 
Identifier № держреєстрації 0109U001584
КВНТД I.2 12.13.13
Д/б №2240-п
Управління ресурсами та сервісами в гетерогенному інформаційно-телекомунікаційному середовищі : звіт про НДР (заключ.) / НТУУ "КПІ" ; кер. роб. Л. Глоба. - К., 2010. - 137 л. + CD-ROM. - Д/б №2240-п
http://ela.kpi.ua/handle/123456789/1242
 
Language uk
 
Rights Звіт захищений авторським правом. Переглянути його можливо з цього джерела з будь-якою метою, але копіювання та розповсюдження в будь-якому форматі забороняється без письмового дозволу.