Запис Детальніше

Розробка та дослідження ефективної автономної сонячної водонагрівальної установки нового типу на основі теплових труб

DSpace at NTB NTUU KPI

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розробка та дослідження ефективної автономної сонячної водонагрівальної установки нового типу на основі теплових труб
 
Subject автономний
сонячний
водонагрівальний
теплові труби
розробка
дослідження
 
Description Об’єкт дослідження - автономна сонячна водонагрівальна установка нового типу на основі високоефективних теплопроводів - теплових труб.
Мета роботи – розробка та дослідження характеристик високоефективних теплопередаючих пристроїв (теплових труб), конструювання сонячної автономної акумуляційної водонагрівальної установки на основі теплових труб, а також дослідження теплотехнічних характеристик водонагрівальної установки .
Метод дослідження – математичне моделювання і експериментальне дослідження властивостей теплових труб та характеристик сонячної водонагрівальної установки .
В результаті виконання роботи розроблена сонячна автономна акумуляційна водонагрівальна установка нового типу на основі теплових труб, яка, з метою активного енергозбереження, працює без витрат електроенергії.
В процесі реалізації роботи:
- розроблена концепція вибору оптимальної конструкції сонячної автономної акумуляційної водонагрівальної установки;
- вперше розроблені, виготовлені та досліджені перспективні конструкції теплових труб для сонячного колектору автономної акумуляційної установки нового типу;
- вперше виготовлено діючий макетний зразок сонячної автономної акумуляційної водонагрівальної установки на теплових трубах та досліджені її теплотехнічні характеристики.
 
Contributor Рассамакін Б.
 
Date 2011-12-12T14:22:32Z
2011-12-12T14:22:32Z
2010
 
Type Technical Report
 
Identifier № держ. реєстрації 0109U001512
Код КВНТД I.213.14.06
Д/б №2252-п
Розробка та дослідження ефективної автономної сонячної водонагрівальної установки нового типу на основі теплових труб : звіт про НДР (заключ.) / НТУУ "КПІ" ; кер. роб. Б. Рассамакін. - К., 2010. - 67 л. + CD-ROM. - Д/б №2252-п
http://ela.kpi.ua/handle/123456789/1253
 
Language uk
 
Rights Звіт захищений авторським правом. Переглянути його можливо з цього джерела з будь-якою метою, але копіювання та розповсюдження в будь-якому форматі забороняється без письмового дозволу.