Запис Детальніше

Розробка ольфтальмологічного аберометра з кератотопографією для діагностики вад зору та експерементальне дослідження макетного зразка

DSpace at NTB NTUU KPI

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розробка ольфтальмологічного аберометра з кератотопографією для діагностики вад зору та експерементальне дослідження макетного зразка
 
Subject око
аберометрія
кератометрія
рейтресінг
лазерна корекція
ольфтальмологічний аберометр
абератор
 
Description Об’єкт дослідження – експериментальний зразок офтальмологічного аберометра з кератотопографією для діагностики вад зору.
Мета дослідження – розробка макетного зразка офтальмологічного аберометра згідно технічного завдання
Метод дослідження – математичне та фізичне моделювання процесів аберометрії оптичної системи ока.
Результатами проведеної роботи є вдосконалена функціональна схема, оптична схема та конструкторська документація макетного зразка офтальмологічного аберометра-кератотопографера, алгоритм відтворення параметрів геометричної форми поверхні рогівки, а також система абератора для тестування офтальмологічних аберометрів.
Результати НДР опубліковані в науково-технічній літературі і знайшли впровадження в дослідно-конструкторській роботі НВК «Фотоприлад», м. Черкаси, а також в учбовому процесі кафедри оптичних та оптико-електронних приладів.
Результати роботи планується впровадити на НПК «Фотоприлад», м. Черкаси.
Галузь застосування – фоторефракційна корекція вад зору методами сучасних ексимер-лазерних технологій.
Значущість роботи полягає в підвищенні точності та ефективності рейтресінгової аберометрії.
Прогнозні припущення щодо розвитку об’єкта дослідження – подальший розвиток методів та пристроїв для тестування точності очних аберометрів.
 
Contributor Чиж І.
 
Date 2012-01-05T12:41:08Z
2012-01-05T12:41:08Z
2008
 
Type Technical Report
 
Identifier код КВНТД 1.2.12.11.17
№ держреєстрації 0106U002189
Д/б №2940
Розробка ольфтальмологічного аберометра з кератотопографією для діагностики вад зору та експерементальне дослідження макетного зразка : звіт про НДР (заключ.) / НТУУ "КПІ" ; кер. роб. І. Чиж. - К., 2008. - 173 л. + CD-ROM. - Д/б №2940
http://ela.kpi.ua/handle/123456789/1345
 
Language uk
 
Rights Звіт захищений авторським правом. Переглянути його можливо з цього джерела з будь-якою метою, але копіювання та розповсюдження в будь-якому форматі забороняється без письмового дозволу.