Запис Детальніше

Розробка апаратно-програмного комплексу для відновлення принципової електричної схеми багатошарових плат що знаходяться під напругою

DSpace at NTB NTUU KPI

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розробка апаратно-програмного комплексу для відновлення принципової електричної схеми багатошарових плат що знаходяться під напругою
 
Subject друкована плата
багатошарова друкована плата
ідентифікація елементів
вимірювання
вейвлет-перетворення
функції дійсного елементу
базисні функції
материнський вейвлет
коефіцієнти розкладання
вейвлет-спектр
 
Description Метою роботи є розробка апаратно-програмного комплексу (АПК) для відновлювання принципової електричної схеми багатошарових плат, що знаходяться під напругою, а також аналіз форм сигналів-відгуків, отриманих на елементах друкованої плати при подачі на неї тестових сигналів, та розробка вейвлет-перетворення на базі функцій дійсного аргументу для аналізу та ідентифікації сигналів-відгуків.
Застосування вейвлет-перетворення дозволяє представляти сигнал, що аналізується, у вигляді двовимірної частотно-часової розгортки, та виділяти найбільш характерні його особливості. Підбір базисних функцій вейвлет-перетворення за формою подібних до сигналів-відгуків, знятих з елементів друкованої плати, дозволить виконувати ідентифікацію цих сигналів.
В результаті проведення роботи розроблена структурна схема апаратно-програмного комплексу для перевірки електричних з’єднань друкованих плат та ідентифікації елементів. Функціонування вимірювального пристрою можливе як автономне так і в складі АПК.
Запропоновано форму тестового сигналу та сигналів відкликів вимірювального пристрою який дозволяє ідентифікувати вимірювальний елемент схеми друкованої плати.
Можливими користувачами є підприємства у виробничому процесі яких потрібна перевірки цілісності електричних з’єднань друкованих плат.
 
Publisher Національний технічний університет України "Київський політехнічний інститут"
 
Contributor Жуйков В.
 
Date 2012-01-12T12:08:03Z
2012-01-12T12:08:03Z
2008
 
Type Technical Report
 
Identifier КВНТД I..2 12.11.13
№ Держреєстрації 0107U002735
Д/б №2011-п
Розробка апаратно-програмного комплексу для відновлення принципової електричної схеми багатошарових плат що знаходяться під напругою : звіт про НДР (заключ.) / НТУУ "КПІ" ; кер. роб. В. Жуйков. - К., 2008. - 104 л. + CD-ROM. - Д/б №2011-п
http://library.kpi.ua:8080/handle/123456789/1368
 
Language uk
 
Rights Звіт захищений авторським правом. Переглянути його можливо з цього джерела з будь-якою метою, але копіювання та розповсюдження в будь-якому форматі забороняється без письмового дозволу.