Запис Детальніше

Педагогіка та психологія вищої школи

DSpace at NTB NTUU KPI

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Педагогіка та психологія вищої школи
 
Subject педагогіка вищої школи
психологія вищої школи
 
Description У навчально-методичному посібнику висвітлено теоретичні засади та практичні рекомендації щодо організації самостійної, проектної та науково-дослідної роботи студентів в курсі дисципліни «Педагогіка та психологія вищої школи». Посібник укладено згідно робочої навчальної програми дисципліни, чотири модулі містять завдання для аудиторної та позааудиторної самостійної роботи студентів, структурно-логічні схеми, фрагменти лекцій, презентації, запитання та завдання для самоперевірки, тести, термінологічний словник, список рекомендованої літератури та методичні поради.
Для викладачів, студентів вищих технічних навчальних закладів, які навчаються за ОКР «Спеціаліст» та «Магістр», аспірантів та усіх, хто цікавиться питаннями педагогіки і психології.
 
Contributor Коломієць, Світлана Семенівна
Гулецька, Яна Гаврилівна
 
Date 2012-01-15T14:01:01Z
2012-01-15T14:01:01Z
2011
 
Type Learning Object
 
Identifier Педагогіка та психологія вищої школи [Електронний ресурс] : навчально-методичний посібник / НТУУ «КПІ» ; уклад. С. С. Коломієць, Я. Г. Гулецька. – Електронні текстові дані (1 файл: 52,0 Мбайт). – Київ : НТУУ «КПІ», 2011. - Назва з екрана.
http://library.kpi.ua:8080/handle/123456789/1376
 
Language uk