Запис Детальніше

Дослідження вікових та адаптивних особливостей параметрів пульсових хвиль та кількісної еритрометрії людини

DSpace at NTB NTUU KPI

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження вікових та адаптивних особливостей параметрів пульсових хвиль та кількісної еритрометрії людини
 
Subject мікрорегуляція
еритрометрія
антропометрія
тонометрія
пульсометрія
розпізнавання образів
нейронні мережі
 
Description Об’єкт дослідження – здоров’я людей різних вікових категорій.
Метою науково-дослідної роботи є дослідження вікових та адаптивних особливостей параметрів пульсових хвиль та кількісної еритрометрії людини та розробка програмно-апаратного комплексу для визначення вікових та дизадаптаційних змін структурного та функціонального стану системи кровообігу для раннього виявлення порушень та діагностики функціонального стану окремих органів і систем.
Проведені дослідження особливостей регуляторних механізмів кровообігу для забезпечення транспортної функції кровоносної системи. Виконане моделювання кровотоку в системі мікроциркуляції та визначити взаємозв’язок коливань тиску з особливостями периферичного кровообігу.
Розроблено програмно-апаратний комплекс для визначення вікових та дизадаптаційних змін структурного та функціонального стану системи мікроциркуляції сітки і периферичної системи кровообігу для раннього виявлення порушень кровообігу та діагностики функціонального стану окремих органів і систем на засадах з’йому, реєстрації та розпізнавання даних вимірювань (антропометрія, тонометрія, оксиметрія, пульсометрія). Створений лабораторний комплекс для оцінки морфо-функціональних порушень еритроцитів крові та їх вплив на дифузійні процеси в капілярах та на коливання тиску у периферичних судинах різного діаметру.
 
Publisher Національний технічний університет України “Київський політехнічний інститут”
 
Contributor Яценко В.
 
Date 2012-01-19T14:50:06Z
2012-01-19T14:50:06Z
2008
 
Type Technical Report
 
Identifier № д/р 0106U002601
КВНТД: I.2 12.11.17
Д/б №2986-ф
Дослідження вікових та адаптивних особливостей параметрів пульсових хвиль та кількісної еритрометрії людини : звіт про НДР (заключ.) / НТУУ "КПІ" ; кер. роб. В. Яценко. - К., 2008. - 166 л. + CD-ROM. - Д/б №2986-ф
http://library.kpi.ua:8080/handle/123456789/1409
 
Language uk
 
Rights Звіт захищений авторським правом. Переглянути його можливо з цього джерела з будь-якою метою, але копіювання та розповсюдження в будь-якому форматі забороняється без письмового дозволу.