Запис Детальніше

Математичне та програмне забезпечення проектування приймачів-передавачів земних станцій супутникового зв'язку у міліметрових діапазонах

DSpace at NTB NTUU KPI

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Математичне та програмне забезпечення проектування приймачів-передавачів земних станцій супутникового зв'язку у міліметрових діапазонах
 
Subject проектування
програмне забезпечення
QPSK
QAM
земні станції
приймачі
передавачі
VHDL-AMS
 
Description Об’єктом досліджень в даній роботі є аналіз побудови проектування земних станцій супутникового зв'язку і приймачів-передавачів та сучасних методів, систем їх моделювання і проектування. Оптимізація структури, характеристик приймачів-передавачів на основі програмного забезпечення.
Мета роботи - розробка теоретичного фундаменту і методології оптимального проектування приймачів-передавачів земних станцій (ЗС) та їх складових частин на засадах математичного, програмного забезпечення і методик розрахунку складових частин.
В роботі розглянуті найбільш розповсюджені земні станції супутникового зв'язку і приймачі-передавачі та складові частини, їх побудова і характеристики. Проаналізовані методи, сучасні системи моделювання і проектування приймачів-передавачів та складових частин. Розглянуто структурно-функціональну побудову і якісні показники тракту прийому-передачі.
На засаді розробленого авторами математичного, програмного забезпечення “ЧАНЕС” і мови VHDL-AMS розроблена середа моделювання приймачів-передавачів та складові частини і реалізована в програмній системі Rincon (СМРЧЦ). Використання цієї системи програм на ряду з іншими системами автоматизованого проектування дозволяє різко підвищити ефективність розробки приймачів-передавачів земних станцій та їх складових частин.
 
Publisher Національний технічний університет України "Київський політехнічний інститут"
 
Contributor Сундучков К.
 
Date 2012-01-24T11:34:39Z
2012-01-24T11:34:39Z
2008
 
Type Technical Report
 
Identifier № держреєстрації 0106U002144
КВНТД 1.2 12 12 02
Д/б №2971-п
Математичне та програмне забезпечення проектування приймачів-передавачів земних станцій супутникового зв'язку у міліметрових діапазонах : звіт про НДР (заключ.) / НТУУ "КПІ" ; кер. роб. К. Сундучков. - К., 2008. - 280 л. + CD-ROM. - Д/б №2971-п
http://library.kpi.ua:8080/handle/123456789/1435
 
Language uk
 
Rights Звіт захищений авторським правом. Переглянути його можливо з цього джерела з будь-якою метою, але копіювання та розповсюдження в будь-якому форматі забороняється без письмового дозволу.