Запис Детальніше

Розробка методів інтегрування розосередженої генерації в централізовану систему енергопостачання

DSpace at NTB NTUU KPI

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розробка методів інтегрування розосередженої генерації в централізовану систему енергопостачання
 
Subject системи електропостачання
розосереджена генерація
когенерація
оптимізація
втрати енергії
регулювання напруги
концепція інтегрування розосередженої генерації
 
Description Об’єкт дослідження – системи енергопостачання.
Мета роботи – розробка методичного та програмного забезпечення вибору засобів розосередженої генерації, визначення їх параметрів та оптимальних місць розміщення, впливу на втрати енергії і на режими напруги в розподільчих електричних мережах; оцінка техніко-економічних характеристик засобів розосередженої генерації з урахуванням когенерації; здійснення системного підходу до питання управління режимами електричних мереж з розосередженою генерацєю; аналіз законочавчої бази для впровадження малої енергетики, проблем економічних та екологічних; подальший розвиток методів керування системами електропостачання.
Методи дослідження – пошукові та дослідницькі розробки.
В результаті виконання НДР досліджено методи і моделі оптимального вибору засобів розосередженої генерації з урахуванням режимів розподільчих мереж. Розроблено методичне і програмне забезпечення для розрахунків з використанням сучасних математичних моделей та методів оптимізації. Досліджено і систематизовано техніко-економічні характеристики когенераційних установок, динаміку зміни цін на енергоносії, екологічні характеристики засобів генерації. Розроблено алгоритми реалізації методів управління для інтегрованої розосередженої генерації, задач оцінки та управління режимами розподільчих мереж з використанням багатофункціонального інформаційно-обчислювального комплексу ІВК-СЕС.
 
Publisher Національний технічний університет України "Київський політехнічний інститут"
 
Contributor Праховник А.
 
Date 2012-01-24T15:53:52Z
2012-01-24T15:53:52Z
2008
 
Type Technical Report
 
Identifier Код КВНТД I.2 11.09.03
№ держреєстрації 0106U002932
Д/б №2959-п
Розробка методів інтегрування розосередженої генерації в централізовану систему енергопостачання : звіт про НДР (заключ.) / НТУУ "КПІ" ; кер. роб. А. Праховник. - К., 2008. - 151 л. + CD-ROM. - Д/б №2959-п
http://library.kpi.ua:8080/handle/123456789/1454
 
Language uk
 
Rights Звіт захищений авторським правом. Переглянути його можливо з цього джерела з будь-якою метою, але копіювання та розповсюдження в будь-якому форматі забороняється без письмового дозволу.