Запис Детальніше

Розробка автоматизованої системи оптимізації параметрів технологічних систем та обладнання, які реалізують високі технології в приладобудуванні

DSpace at NTB NTUU KPI

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розробка автоматизованої системи оптимізації параметрів технологічних систем та обладнання, які реалізують високі технології в приладобудуванні
 
Subject технологія приладобудування
високі технології
надшвидкісне різання
підготовка виробництва
завантаження обладнання
технологія складання
 
Description Об’єкт дослідження – технологічні системи приладобудівного виробництва.
Метою роботи є створення автоматизованих систем моделювання, дослідження та оптимізації параметрів технологічних процесів та об’єктів в приладобудуванні, які реалізують функції та концепції високих технологій і сучасні інформаційні технології.
Методи дослідження – теоретичне та експериментальне моделювання параметрів технологічних систем на основі методів теорії складних систем, інформаційних технологій, багатомірного статистичного аналізу, математичного програмування та методів теорії масового обслуговування.
В роботі отримано нові положення та науково обrpунтованi результати, які обумовлюють методологію підвищення ефективності технологічної підготовки приладобудівного виробництва. Розроблено та досліджено технологічні процеси виготовлення деталей приладів, що реалізують високі технології – процеси швидкого та надшвидкого різання, надшвидкого прошивання отворів тощо. Розроблено методики, алгоритми та програми структурного моделювання та оптимізації роботи обладнання виробничих технологічних систем в приладобудуванні. Запропоновано моделі та алгоритми віртуального складання приладів і формування вихідної технологічної інформації в процесі такого складання. Створено автоматизовану систему проектування технологічних процесів складання виробів приладобудування.
Результати роботи впроваджені на приладобудівних підприємствах м. Києва та використовуються в навчальних програмах дисциплін «Технологія приладобудування», «Стистеми автоматизованого проектування» тощо.
 
Publisher Національний технічний університет України "Київський політехнічний інститут"
 
Contributor Румбешта В.
 
Date 2012-01-27T13:48:45Z
2012-01-27T13:48:45Z
2008
 
Type Technical Report
 
Identifier КВНТД 12.12.13.07
№ Державної реестрації 0106U001716
Д/б №2941-п
Розробка автоматизованої системи оптимізації параметрів технологічних систем та обладнання, які реалізують високі технології в приладобудуванні : звіт про НДР (заключ.) / НТУУ "КПІ" ; кер. роб. В. Румбешта. - К., 2008. - 381 л. + CВ-ROM. - Д/б №2941-п
http://library.kpi.ua:8080/handle/123456789/1472
 
Language uk
 
Rights Звіт захищений авторським правом. Переглянути його можливо з цього джерела з будь-якою метою, але копіювання та розповсюдження в будь-якому форматі забороняється без письмового дозволу.