Запис Детальніше

Методи підвищення якості зображень в матричних іконічних оптико-електронних системах

DSpace at NTB NTUU KPI

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методи підвищення якості зображень в матричних іконічних оптико-електронних системах
 
Subject моделювання оптико-електричних систем спостереження
методики розрахунку параметрів оптико-електронних систем
матричні приймачі випромінювання
моделі зорової діяльності оператора
комплексування зображень
 
Description Об’єктом дослідження є розрахункові моделі матричних іконічних оптико-електронних систем спостереження і процеси перетворення інформації в них.
Мета роботи полягає у розробці теоретичного підґрунтя та практичних методик покращення інформативних характеристик зображень, створюва¬них матричними іконічними оптико-електронними системами ви¬димого та інфрачервоного діапазонів спектру.
Результатом роботи є математична модель системи “об’єкт/фон – матрична іконічна оптико-електронна система спостереження - оператор”, методики покращення інформативних характеристик матричних зображень з урахуванням особливостей їх формування та зорового сприйняття, в тому числі, з можливістю комплексування каналів різних спектральних діапазонів.

Отримані результати можуть бути використані в проектних та науково-дослідних організаціях, які розробляють оптико-електронні системи візуалізації стану фоново-цільової обстановки в різних спектральних піддіапазонах. Розроблені алгоритми і запропоновані концептуальні підходи допоможуть покращити візуальну якість зображень і розширити умови формування зображення задовільної якості.
 
Publisher Національний технічний університет України "Київський політехнічний інститут"
 
Contributor Колобродов В.
 
Date 2012-01-27T14:02:09Z
2012-01-27T14:02:09Z
2008
 
Type Technical Report
 
Identifier Код КВНТД I.2 12.12.20
№ держреєстрації 0106U002188
Д/б №2938-ф
Методи підвищення якості зображень в матричних іконічних оптико-електронних системах : звіт про НДР (заключ.) / НТУУ "КПІ" ; кер. роб. В. Колобродов. - К., 2008. - 211 л. + CD-ROM. - Д/б №2938-ф
http://library.kpi.ua:8080/handle/123456789/1473
 
Language uk
 
Rights Звіт захищений авторським правом. Переглянути його можливо з цього джерела з будь-якою метою, але копіювання та розповсюдження в будь-якому форматі забороняється без письмового дозволу.