Запис Детальніше

Дослідження та створення мініатюрних теплопередаючих пристроїв на базі пульсуючих капілярних теплових труб

DSpace at NTB NTUU KPI

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження та створення мініатюрних теплопередаючих пристроїв на базі пульсуючих капілярних теплових труб
 
Subject пульсаційна капілярна теплова труба
термічний опір
система охолодження
механічні навантаження
 
Description Об’єктом дослідження є пульсаційні капілярні теплові труби (ПКТТ) та системи охолодження на їх основі для елементів електронної техніки.
Метою даного проекту є вивчення впливу режимних (щільність теплового потоку, тиск і температура) і геометричних (діаметр внутрішнього простору, довжина, кількість витків та об’єм заповненого теплоносія) факторів на інтенсивність теплообміну при кипінні та конденсації у замкнутих двофазних випаровувально – конденсаційних системах (ПКТТ). Створення на базі таких теплових труб малого розміру ефективних систем охолодження для потужних мікроелектронних пристроїв.
Метод дослідження – експериментально теоретичний.
В роботі викладено принцип дії ПКТТ та наведено їх конструкції з різними геометричними характеристиками. Показана можливість створення систем охолодження на базі таких теплових труб, які спроможні передавати значні теплові потоки при мінімальному термічному опору и здатні конкурувати з більшістю існуючих конструкцій тепловідводів.
Наведені результати експериментальних випробувань ПКТТ та конструкції систем охолодження на їх основі. Наведено результати технологічних досліджень виготовлення таких теплових труб. Розроблено експериментальні зразки ПКТТ та наведені результати їх випробувань.
 
Publisher Національний технічний університет України "Київський політехнічний інститут"
 
Contributor Кравець В.
 
Date 2012-01-28T13:40:25Z
2012-01-28T13:40:25Z
2008
 
Type Technical Report
 
Identifier № держ. реєстрації 0106U002445
Код КВНТД І.2 13.14.06
Д/б №2929-п
Дослідження та створення мініатюрних теплопередаючих пристроїв на базі пульсуючих капілярних теплових труб : звіт про НДР (заключ.) / НТУУ "КПІ" ; кер. роб. В. Кравець. - К., 2008. - 155 л. + CD-ROM. - Д/б №2929-п
http://library.kpi.ua:8080/handle/123456789/1485
 
Language uk
 
Rights Звіт захищений авторським правом. Переглянути його можливо з цього джерела з будь-якою метою, але копіювання та розповсюдження в будь-якому форматі забороняється без письмового дозволу.