Запис Детальніше

Науково-технічне співробітництво як економічна складова сталого розвитку

DSpace at NTB NTUU KPI

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Науково-технічне співробітництво як економічна складова сталого розвитку
 
Subject сталий розвиток
адміністритивно-територіальна одиниця
науково-технічне співробітництво
 
Description Об’єкт дослідження - економічна діяльність адміністративно-територіальних одиниць на засадах сталого розвитку.
Мета роботи - розробка теоретико-методологічних засад і практичних рекомендацій щодо реалізації науково-технічного потенціалу адміністративно-територіальних одиниць України, формування інструментарію прийняття управлінських рішень для державних та регіональних органів влади, реалізація регіональних програм і планів за концепцією сталого розвитку.
Методи дослідження. Теоретичну основу дослідження складає системний підхід до аналізу економічних процесів на рівні адміністративно-територіальних одиниць. Методологічну основу становлять методи системного та компаративного аналізу, метрика для вимірювання процесів сталого розвитку. Також використовуються статистичні дослідження, елементи прогнозування, логічного узагальнення.
Результати НДР дозволять здійснити аналіз, розробити рекомендації щодо можливості та напрямів підвищення рівня економічного розвитку області та регіону, забезпечити зростання ефективності реалізації прийнятих управлінських рішень. Подальших досліджень потребує аналіз результатів моделювання економічного виміру сталого розвитку областей та регіонів України в динаміці.
 
Contributor Герасимчук В.
 
Date 2012-03-01T12:17:57Z
2012-03-01T12:17:57Z
2009
 
Type Technical Report
 
Identifier КВНТД П.2 29.02.02
№ держреєстрації 0108U000510
Д/б №2133-п
Науково-технічне співробітництво як економічна складова сталого розвитку : звіт про НДР (заключ.) / НТУУ "КПІ" ; кер. роб. В. Герасимчук. - К., 2009. - 179 л. + CD-ROM. - Д/б №2133-п
http://ela.kpi.ua/handle/123456789/1545
 
Language uk
 
Rights Звіт захищений авторським правом. Переглянути його можливо з цього джерела з будь-якою метою, але копіювання та розповсюдження в будь-якому форматі забороняється без письмового дозволу.