Запис Детальніше

Покращення функціонально-технічних характеристик наземних оптико-електронних систем спостереження і наведення

DSpace at NTB NTUU KPI

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Покращення функціонально-технічних характеристик наземних оптико-електронних систем спостереження і наведення
 
Subject оптико-електронні прилади і системи спостереження
підвищення ефективності
методикирозрахунку і узгодження параметрів
лабораторні методики випромінювання характеристик і атестація оптико-електронних систем
 
Description Об’єктом дослідження є методи проектування, узгодження та вимірювання основних параметрів блоків оптико-електронних систем спостереження і наведення (ОЕССН), способи обробки сигналів в ОЕССН.
Мета роботи полягає в створенні теоретичних засад і практичних інженерних методик покращення функціонально-тактичних параметрів ОЕССН шляхом збільшення інформативності та релевантності вихідних зображень.
В результаті виконання НДР створені теоретичні засади для покращення функціонально-тактичних параметрів ОЕССН завдяки узгодженню окремих блоків системи "фоноцільова обстановка – атмосфера – ОЕССН – оператор" та збільшенню інформативності та релевантності вихідних двомірних оптичних зображень. Досліджені можливості підвищення ефективності ОЕССН в системах кругового огляду, за рахунок комплексування інформації, яка надходить по каналам, що працюють в різних спектральних діапазонах та з використанням методів цифрової обробки зображення. Створені методики проведення лабораторних вимірювань основних параметрів ОЕССН для визначення ефективності функціонування всього інформаційного комплексу.
Отримані результати можуть бути використані в науково-дослідних, проектних та конструкторських організаціях, які розробляють оптико-електронні системи спостереження навколишнього середовища для наземних носіїв. Створені моделі, методики і алгоритми підвищують ефективність функціонування системи спостереження.
 
Contributor Колобродов В.
 
Date 2012-03-01T13:31:43Z
2012-03-01T13:31:43Z
2009
 
Type Technical Report
 
Identifier Код КВНТД I.2 12.12.20
№ держреєстрації 0108U000502
Д/б №2127-п
Покращення функціонально-технічних характеристик наземних оптико-електронних систем спостереження і наведення : звіт про НДР (заключ.) / НТУУ "КПІ" ; кер. роб. В. Колобродов. - К., 2009. - 162 л. + CD-ROM. - Д/б №2127-п
http://ela.kpi.ua/handle/123456789/1550
 
Language uk
 
Rights Звіт захищений авторським правом. Переглянути його можливо з цього джерела з будь-якою метою, але копіювання та розповсюдження в будь-якому форматі забороняється без письмового дозволу.