Запис Детальніше

Вибір оптимальних схем побудови та режимів електроенергетичних систем на основі багатокритеріального аналізу

DSpace at NTB NTUU KPI

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вибір оптимальних схем побудови та режимів електроенергетичних систем на основі багатокритеріального аналізу
 
Subject електрична система
математична модель
енергооб'єднання
структурна зв'язність
робочі режими електричної системи
 
Description Об’єктом дослідження є велика електроенергетична система, її зв’язки та вплив на інші суміжні системи штучного та природного характеру.
Мета роботи полягає в створенні математичних моделей та методів багатокритеріальної оптимізації структурних схем та режимних параметрів робочих та спеціальних режимів роботи електроенергетичних систем, їхньої алгоритмізації для здійснення розрахунково-експериментальних досліджень усталених режимів об'єднаних енергосистем, забезпечення можливості дослідження різноманітних законів їхнього управління з метою вибору оптимального; в розробці та дослідженні структур техніко-економічних, якісних та екологічних моделей у вигляді окремих критеріїв, а також принципів, методів та алгоритмів багатокритеріального аналізу, планування та оперативного управління робочими режимами електроенергетичної системи з урахуванням обмежень по енергоресурсах, а також впливу параметрических обмежень та залежних характеристик.
Метод дослідження – математичне моделювання робочих режимів електроенергетичних систем, експериментально-статистичні методи формування оптимізаційних функцій, методи екстремального планування експерименту.
 
Contributor Сулейманов В.
 
Date 2012-03-01T13:45:36Z
2012-03-01T13:45:36Z
2009
 
Type Technical Report
 
Identifier КВНТД 1.2 11.09.03
№ держреєстрації 0108U002101
Д/б №2123-ф
Вибір оптимальних схем побудови та режимів електроенергетичних систем на основі багатокритеріального аналізу : звіт про НДР (заключ.) / НТУУ "КПІ" ; кер. роб. В. Сулейманов. - К., 2009. - 128 л. + CD-ROM. - Д/б №2123-ф
http://ela.kpi.ua/handle/123456789/1551
 
Language uk
 
Rights Звіт захищений авторським правом. Переглянути його можливо з цього джерела з будь-якою метою, але копіювання та розповсюдження в будь-якому форматі забороняється без письмового дозволу.