Запис Детальніше

Методи та засоби оцінки надійності реконфігуровних відмовостійких багатопроцесорних систем

DSpace at NTB NTUU KPI

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методи та засоби оцінки надійності реконфігуровних відмовостійких багатопроцесорних систем
 
Subject відмовостійкість
реконфігурованість
надійність
GL-моделі
метод статистичних експерементів
оцінка похибки
 
Description Науково-дослідна робота на тему: “Методи та засоби оцінки надійності реконфігуровних відмовостійких багатопроцесорних систем ” (тема № 2007-ф, № держреєстрації 0107U002168) має на меті створення методів та засобів підвищення ефективності розрахунку надійносних характеристик відмовостійких багатопроцесорних систем (ВБС), що реконфігуруються. Завдяки застосуванню запропонованих авторами звіту спеціальних графологічних моделей поведінки ВБС у потоці відмов зростає швидкість проведення статистичних експериментів, що дозволяє збільшити кількість таких експериментів і підвищити точність оцінки надійності. Створено та досліджено нові методи синтезу графологічних моделей, що адекватно відображають реакцію системи на появу відмов її компонентів, в залежності від заданих параметрів і специфікацій системи. Визначено основні параметри моделей, що впливають на точність розрахунку надійності. Запропоновано методи мінімізації моделей та їх оптимізації за заданими критеріями. Розроблено методику розрахунку надійності, представлено алгоритм виконання статистичних експериментів та розрахунку похибки, що виникає, а також розроблені апаратні засоби, що застосовуються в системі розрахунку надійності, зокрема схеми керованих рівновагових генераторів псевдовипадкових чисел.
 
Date 2012-03-05T14:32:55Z
2012-03-05T14:32:55Z
2009
 
Type Technical Report
 
Identifier Методи та засоби оцінки надійності реконфігуровних відмовостійких багатопроцесорних систем : звіт про НДР (заключ.) / НТУУ "КПІ" ; кер. роб. О. Романкевич. - К., 2009. - 189 л. + CD-ROM. - Д/б №2007-ф
http://ela.kpi.ua/handle/123456789/1564
 
Language uk
 
Rights Звіт захищений авторським правом. Переглянути його можливо з цього джерела з будь-якою метою, але копіювання та розповсюдження в будь-якому форматі забороняється без письмового дозволу.