Запис Детальніше

Розробка комплексу енергозберігаючих рішень для підвищення економічності устаткування енергоблоків ТЕС

DSpace at NTB NTUU KPI

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розробка комплексу енергозберігаючих рішень для підвищення економічності устаткування енергоблоків ТЕС
 
Subject система діагностики і керування
енергетичний котел
енергогенератор
спалювання палива
струменево-нішева технологія
пальниковий пристрій
експерементальні дослідження
 
Description Об'єкт досліджень – система діагностики та автоматичного керування параметрів теплоенергетичного обладнання, котельного агрегата, електрогенератора, струменево-нішова технологія спалювання газу в котельних установках енергоблоків ТЕС і пальниковий пристрій для реалізації даної технології.
Мета роботи – розробка та впровадження алгоритмічно-програмних рішень та технічних засобів для реалізації функцій автоматичного контролю, діагностики та управління устаткуванням енергоблоків ТЕС, а також підвищення ефективності спалювання палива шляхом застосування високоефективних пальникових пристроїв струменево-нішового типу.
Метод досліджень - аналіз методів діагностики та регулювання параметрів теплоенергетичного обладнання, огляд літературних даних щодо характеристик та конструкцій пальникових пристроїв, проведення експериментальних досліджень пальникових пристроїв на дослідному стенді з виміром відповідних параметрів робочого процесу, обробка експериментальних даних у відповідності до існуючих методик.
Проведено відповідний аналіз та узагальнення одержаних результатів досліджень. Розроблено рекомендації щодо впровадження сучасних типових підсистем управління та високоефективних пальникових пристроїв струменево-нішевого типу.
 
Contributor Фіалко Н.
 
Date 2012-03-05T17:39:56Z
2012-03-05T17:39:56Z
2009
 
Type Technical Report
 
Identifier № держреєстрації 0107U002762
КВНТД І.2 13.14.04
Д/б №2018-п
Розробка комплексу енергозберігаючих рішень для підвищення економічності устаткування енергоблоків ТЕС : звіт про НДР (заключ.) / НТУУ "КПІ" ; кер. роб. Н. Фіалко. - К., 2009. - 170 л. + CD-ROM. - Д/б №2018-п
http://ela.kpi.ua/handle/123456789/1568
 
Language uk
 
Rights Звіт захищений авторським правом. Переглянути його можливо з цього джерела з будь-якою метою, але копіювання та розповсюдження в будь-якому форматі забороняється без письмового дозволу.