Запис Детальніше

Комп'ютерне моделювання неізотермічних процесів переробки вторинних термопластів з урахуванням пристінних ефектів

DSpace at NTB NTUU KPI

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Комп'ютерне моделювання неізотермічних процесів переробки вторинних термопластів з урахуванням пристінних ефектів
 
Subject полімер
композиція
моделювання
екструзія
пристінний ефект
головка
 
Description Об’єкт дослідження – обладнання для формування таких реологічно складних середовищ, як полімери й композитні матеріали на їх основі, методами екструзії.
Мета роботи – розробка узагальненої математичної моделі течії речовин зі складними реологічними властивостями, наприклад розплавів полімерів, в робочих і формуючих каналах екструзійного устаткування та програмних продуктів їх автоматизованого проектування з урахуванням пристінних ефектів за умов забезпечення необхідної якості виробів складної конфігурації та мінімальних матеріальних і енергетичних витрат.
Метод дослідження – теоретичні, числові та експериментальні дослідження режимів дозування розплаву та формування реологічно складних середовищ.
Отриманно зв’язане рішення теплової та гідродинамічної задач для обмежено стисливої реологічної речовини (розплаву полімерів), що рухаються у підготовчих та формуючих каналах складної геометричної конфігурації з рухомими та нерухомими обмежувальними поверхнями та за умови зміни реологічних властивостей розплаву і його часткового стискання з врахуванням термосилових факторів з урахуванням пристінних ефектів.
Прогнозні припущення щодо розвитку об’єкта дослідження – пошук шляхів моделювання процесу екструзії у комплексному розгляді стадій дозування розплаву та формування.
 
Contributor Сівецький В.
 
Date 2012-03-06T11:53:58Z
2012-03-06T11:53:58Z
2009
 
Type Technical Report
 
Identifier Код КВНТД I.2 11.05.13
Номер держреєстрації 0107U002496
Д/б №2031-п
Комп'ютерне моделювання неізотермічних процесів переробки вторинних термопластів з урахуванням пристінних ефектів : звіт про НДР (заключ.) / НТУУ "КПІ" ; кер. роб. В. Сівецький. - К., 2009. - 170 л. + CD-ROM. - Д/б №2031-п
http://ela.kpi.ua/handle/123456789/1571
 
Language uk
 
Rights Звіт захищений авторським правом. Переглянути його можливо з цього джерела з будь-якою метою, але копіювання та розповсюдження в будь-якому форматі забороняється без письмового дозволу.