Споживчі властивості металургійної продукції. Ч. 2: Споживчі властивості сплавів кольорових і тугоплавких металів
DSpace at NTB NTUU KPI
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Споживчі властивості металургійної продукції. Ч. 2: Споживчі властивості сплавів кольорових і тугоплавких металів
|
|
Subject |
сплави кольорових металів
сплави тугоплавких металів |
|
Description |
Посібник призначений для студентів напряму підготовки 7.090405, 8.090405 «Спеціальна металургія», що вивчають дисципліну «Споживчі властивості металургійної продукції» та спрямований на засвоєння основних характеристик продукції, що випускається металургійними комбінатами України, відповідність її Державним стандартам (ДСТУ). Наведені порівняльні характеристики ДСТУ з відповідними стандартами передових зарубіжних країн.
Повний текст документа доступний лише в локальній мережі університету |
|
Contributor |
Богушевський, Володимир Святославович
Сухенко, Вікторія Юріївна Богушевська, Наталія Володимирівна |
|
Date |
2012-03-12T13:21:56Z
2012-03-12T13:21:56Z 2011 |
|
Type |
Learning Object
|
|
Identifier |
Споживчі властивості металургійної продукції. Ч. 2: Споживчі властивості сплавів кольорових і тугоплавких металів [Електронний ресурс] : посібник для студентів спеціальності «Спеціальна металургія» / НТУУ «КПІ» ; уклад. В. С. Богушевський, В. Ю. Сухенко, Н. В. Богушевська. – Електронні текстові дані (1 файл: 2,09 Мбайт). – Київ : НТУУ «КПІ», 2011. – 97 с. - Назва з екрана.
http://ela.kpi.ua/handle/123456789/1586 |
|
Language |
uk
|
|