Запис Детальніше

Споживчі властивості металургійної продукції. Ч. 2: Споживчі властивості сплавів кольорових і тугоплавких металів

DSpace at NTB NTUU KPI

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Споживчі властивості металургійної продукції. Ч. 2: Споживчі властивості сплавів кольорових і тугоплавких металів
 
Subject сплави кольорових металів
сплави тугоплавких металів
 
Description Посібник призначений для студентів напряму підготовки 7.090405, 8.090405 «Спеціальна металургія», що вивчають дисципліну «Споживчі властивості металургійної продукції» та спрямований на засвоєння основних характеристик продукції, що випускається металургійними комбінатами України, відповідність її Державним стандартам (ДСТУ). Наведені порівняльні характеристики ДСТУ з відповідними стандартами передових зарубіжних країн.
Повний текст документа доступний лише в локальній мережі університету
 
Contributor Богушевський, Володимир Святославович
Сухенко, Вікторія Юріївна
Богушевська, Наталія Володимирівна
 
Date 2012-03-12T13:21:56Z
2012-03-12T13:21:56Z
2011
 
Type Learning Object
 
Identifier Споживчі властивості металургійної продукції. Ч. 2: Споживчі властивості сплавів кольорових і тугоплавких металів [Електронний ресурс] : посібник для студентів спеціальності «Спеціальна металургія» / НТУУ «КПІ» ; уклад. В. С. Богушевський, В. Ю. Сухенко, Н. В. Богушевська. – Електронні текстові дані (1 файл: 2,09 Мбайт). – Київ : НТУУ «КПІ», 2011. – 97 с. - Назва з екрана.
http://ela.kpi.ua/handle/123456789/1586
 
Language uk