Запис Детальніше

Практикум з дисципліни «Патентознавство та авторське право» для студентів та аспірантів технічних спеціальностей та спеціальності «Інтелектуальна власність»

DSpace at NTB NTUU KPI

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Практикум з дисципліни «Патентознавство та авторське право» для студентів та аспірантів технічних спеціальностей та спеціальності «Інтелектуальна власність»
 
Creator Ромашко, Алла Сазонівна
Кравец, Александр Михайлович
Литвин, Александр Валерианович
 
Subject патентознавство
авторське право
 
Description Практикум доповнює затверджені підручники і регламентує порядок проведення практичних занять, містить завдання, приклади, послідовність складання документів, які надаються до заяв на набуття та реєстрацію прав інтелектуальної власності та послідовність виділення ноу-хау з патентної документації, звернута увага на окремі
аспекти ліцензування прав на об’єкти інтелектуальної власності. Для студентів та аспірантів технічних спеціальностей та спеціальності «Інтелектуальна власність» і може бути корисним представникам інших галузей, яких цікавлять питання набуття прав інтелектуальної власності.
 
Date 2013-02-01T14:14:58Z
2013-02-01T14:14:58Z
2013
 
Type Learning Object
 
Identifier Ромашко, А. С. Практикум з дисципліни «Патентознавство та авторське право» для студентів та аспірантів технічних спеціальностей та спеціальності «Інтелектуальна власність» [Електронний ресурс] / А. С. Ромашко, О. М. Кравець, О. В. Литвин ; НТУУ «КПІ». – Електронні текстові дані (1 файл: 2,72 Мбайт). – Київ : НТУУ «КПІ», 2013. – Назва з екрана.
http://ela.kpi.ua/handle/123456789/2477
 
Language uk