Роль інновацій у забезпеченні конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості
DSpace at NTB NTUU KPI
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Роль інновацій у забезпеченні конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості
|
|
Creator |
Костюк, А. К.
|
|
Publisher |
Київ
НТУУ «КПІ» |
|
Contributor |
Дергачова, В. В.
|
|
Date |
2013-10-02T10:33:06Z
2013-10-02T10:33:06Z 2013 |
|
Type |
Article
|
|
Format |
C. 18
|
|
Identifier |
Костюк А. К. Роль інновацій у забезпеченні конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості / А. К. Костюк ; Національний технічний університет України «КПІ» // Науково-технічний розвиток: економіка, технології, управління : збірник праць ХІІ Міжнародної науково-практичної конференції 2-5 квітня 2013 року, м. Київ / НТУУ «КПІ» ; [уклад. А. Ю. Погребняк]. – К.: НТУУ «КПІ», 2013. – С. 18
http://ela.kpi.ua/handle/123456789/3985 |
|
Source |
Науково-технічний розвиток: економіка, технології, управління : збірник праць ХІІ Міжнародної науково-практичної конференції 2-5 квітня 2013 року, м. Київ / НТУУ «КПІ» ; [уклад. А. Ю. Погребняк]. – К.: НТУУ «КПІ», 2013. –164 с.
|
|
Language |
uk
|
|