Запис Детальніше

Роль інновацій у забезпеченні конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості

DSpace at NTB NTUU KPI

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Роль інновацій у забезпеченні конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості
 
Creator Костюк, А. К.
 
Publisher Київ
НТУУ «КПІ»
 
Contributor Дергачова, В. В.
 
Date 2013-10-02T10:33:06Z
2013-10-02T10:33:06Z
2013
 
Type Article
 
Format C. 18
 
Identifier Костюк А. К. Роль інновацій у забезпеченні конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості / А. К. Костюк ; Національний технічний університет України «КПІ» // Науково-технічний розвиток: економіка, технології, управління : збірник праць ХІІ Міжнародної науково-практичної конференції 2-5 квітня 2013 року, м. Київ / НТУУ «КПІ» ; [уклад. А. Ю. Погребняк]. – К.: НТУУ «КПІ», 2013. – С. 18
http://ela.kpi.ua/handle/123456789/3985
 
Source Науково-технічний розвиток: економіка, технології, управління : збірник праць ХІІ Міжнародної науково-практичної конференції 2-5 квітня 2013 року, м. Київ / НТУУ «КПІ» ; [уклад. А. Ю. Погребняк]. – К.: НТУУ «КПІ», 2013. –164 с.
 
Language uk