Запис Детальніше

Розробка та дослідження теплових труб нового профілю для сонячних колекторів з використанням селективного покриття поглинаючої поверхні

DSpace at NTB NTUU KPI

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розробка та дослідження теплових труб нового профілю для сонячних колекторів з використанням селективного покриття поглинаючої поверхні
 
Subject сонячний
колектор
теплові труби
селективне покриття
розробка
дослідження
621.396.66; 621.396.66-7
 
Description Звіт про НДР: 85 с., в тому числі: 46 рис., 9 табл., 37 джерел.
Об’єкт дослідження - теплові труби, призначені для ефективної роботи у якості теплопоглинаючої поверхні сонячних колекторів.
Мета роботи – розробка та дослідження характеристик високоефективних теплопередаючих пристроїв (теплових труб) для використання їх в сонячних колекторах нового типу.
Метод дослідження – експериментальне дослідження властивостей теплових труб та характеристик макетів сонячних коллекторів водонагрівальної установки, математичне моделювання температурних полів теплових труб.
В результаті виконання роботи створені нові конструкції теплових труб з селективним покриттям, виготовлені діючі макети сонячних колекторів на основі розроблених теплових труб та отримані експериментальні дані теплотехнічних досліджень характеристик колекторів в умовах нагріву побутової води за рахунок сонячної енергії.
В процесі виконання роботи:
1) розроблені, виготовлені та досліджені перспективні конструкції профільних алюмінієвих теплових труб та селективних покриттів для сонячних колекторів водонагрівальної установки нового типу;
2) розроблена математична модель температурних полів теплових труб з нелінійними граничними умовами;
3) виготовлено діючі макетні зразки сонячних колекторів на основі розроблених профільних алюмінієвих труб з селективним покриттям тепло поглинаючої поверхні та проведені дослідження їх характеристик.
 
Publisher Київ
Національний технічний університет України "Київський політехнічний інститут"
 
Contributor Рассамакін, Б.
 
Date 2013-10-07T11:49:55Z
2013-10-07T11:49:55Z
2012
 
Type Technical Report
 
Format 85 л.
 
Identifier КВНТД I.2 13.14.06
Д/б № 2434- п
Розробка та дослідження теплових труб нового профілю для сонячних колекторів з використанням селективного покриття поглинаючої поверхні : звіт про НДР (заключ.) НТУУ "КПІ" ; кер. роб. Б. Рассамакін. - К., 2012. - 85 л. + CD-ROM. - Д/б №2434-п
0111U000567
http://ela.kpi.ua/handle/123456789/4196
 
Language uk
 
Rights Звіт захищений авторським правом. Переглянути його можливо з цього джерела з будь-якою метою, але копіювання та розповсюдження в будь-якому форматі забороняється без письмового дозволу.