Запис Детальніше

Підвищення конкурентоспроможності продукції молокопереробних підприємств

DSpace at NTB NTUU KPI

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Підвищення конкурентоспроможності продукції молокопереробних підприємств
Повышение конкурентоспособности продукции молокоперерабатывающих предприятий
Improving the competitiveness of products of milk processing enterprises
 
Creator Хринюк, О. С.
Дівенко, Т. В.
Хринюк, А. С.
Дивенко, Т. В.
Khryniuk, O. S.
Divenko, T.
 
Subject конкурентоспроможність
конкурентоспроможність продукції
молокопереробна галузь
конкурентоспособность
конкурентоспособность продукции
молокоперерабатывающая отрасль
competitiveness
the competitiveness of products dairy sector
 
Publisher Київ
НТУУ "КПІ"
 
Date 2013-10-10T10:05:21Z
2013-10-10T10:05:21Z
2012
 
Type Article
 
Format C. 190 - 195
 
Identifier Хринюк О. С. Підвищення конкурентоспроможності продукції молокопереробних підприємств / О. С. Хринюк, Т. В. Дівенко // Сучасні проблеми економіки і підприємництво : збірник наукових праць. – 2012. – Вип. 10. – С. 190–195. – Бібліогр.: 6 назв
http://ela.kpi.ua/handle/123456789/4322
 
Source Сучасні проблеми економіки і підприємництво: збірник наукових праць
Сучасні проблеми економіки і підприємництво: збірник наукових праць
 
Language uk