Запис Детальніше

Розробка неінвазивних технологій та систем високого розрізнення для ранньої діагностики серцево-судинних захворювань

DSpace at NTB NTUU KPI

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розробка неінвазивних технологій та систем високого розрізнення для ранньої діагностики серцево-судинних захворювань
 
Subject ЕКГ високого розрізнення
морфологічний аналіз ЕКГ
вейвлет аналіз ВСР
рання діагностика
611.814.1: 615.84
 
Description Звіт з НДР виконаний на 239 сторінках, складається з 5 розділів, містить 62 ілюстрації, 9 таблиць та 106 джерел в переліку посилань.
Об'єктом дослідження є технічне та методичне забезпечення діагностики найбільш поширених захворювань серцево-судинної системи.
Метою роботи є створення нових методів і засобів виявлення і дослідження пізніх потенціалів передсердя і шлуночків серця людини на підставі технологій високого розрізнення аналізу даних медико-біологічних вимірювань, застосування яких призведе до підвищення достовірності діагностики стану серцево-судинної системи на ранніх стадіях захворювань.
В першому розділі наведено теоретичні основи неінвазивних технологій високого розрізнення для ранньої діагностики серцево-судинної системи. В другому розділі розроблено алгоритми та програми для ранньої діагностики стану серцево-судинної системи на основі розвитку методик розпізнавання образів структурних компонентів електрокардіограми. В третьому розділі представлено методику компонентного аналізу варіабельності серцевого ритму на основі ортогонального діадного вейвлет-аналізу. В четвертому розділі наведено методи високого розрізення для просторової фільтрації, сегентації, морфологічної обробки зображень ультразвукової інтроскопії, позитронно-емісійної, магніто-резонансної і рентгенівської інтроскопії. В п’ятому розділі викладено результати розробки комплексної системи неінвазивної діагностики стану серцево-судинної систем из високим розрізненням.
 
Publisher Київ
Національний технічний університет України "Київський політехнічний інститут"
 
Contributor Фесечко, В. О.
 
Date 2013-10-16T11:55:51Z
2013-10-16T11:55:51Z
2011
 
Type Technical Report
 
Format 239 л.
 
Identifier КВНТД І.2 12.11.17
Д/б №2337 - п
Розробка неінвазивних технологій та систем високого розрізнення для ранньої діагностики серцево-судинних захворювань : звіт про НДР (заключ.) / НТУУ "КПІ" ; кер. роб. В. О. Фесечко. - К., 2011. - 239 л. + CD-ROM. - Д/б №2337-п
0110U002463
http://ela.kpi.ua/handle/123456789/4564
 
Language uk
 
Rights Звіт захищений авторським правом. Переглянути його можливо з цього джерела з будь-якою метою, але копіювання та розповсюдження в будь-якому форматі забороняється без письмового дозволу.