Особливості послуг на ринку громадського харчування України
DSpace at NTB NTUU KPI
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Особливості послуг на ринку громадського харчування України
|
|
Creator |
Кубишина, Н. С.
Ткаченко, Т. П. |
|
Subject |
ринок громадського харчування
фаст фуд фуд корти франчайзинг кейтерінг |
|
Publisher |
Київ
Політехніка |
|
Date |
2013-10-28T13:03:30Z
2013-10-28T13:03:30Z 2010 |
|
Type |
Article
|
|
Format |
C. 18-21
|
|
Identifier |
Кубишина Н. С. Особливості послуг на ринку громадського харчування України / Н. С. Кубишина, Т. П. Ткаченко // Сучасні проблеми економіки і підприємництво : збірник наукових праць. – 2010. – Вип. 5(частина І). – С. 18–21. – Бібліогр.: 5 назв.
http://ela.kpi.ua/handle/123456789/5006 |
|
Source |
Сучасні проблеми економіки і підприємництво: збірник наукових праць
|
|
Language |
uk
|
|