Запис Детальніше

Особливості послуг на ринку громадського харчування України

DSpace at NTB NTUU KPI

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості послуг на ринку громадського харчування України
 
Creator Кубишина, Н. С.
Ткаченко, Т. П.
 
Subject ринок громадського харчування
фаст фуд
фуд корти
франчайзинг
кейтерінг
 
Publisher Київ
Політехніка
 
Date 2013-10-28T13:03:30Z
2013-10-28T13:03:30Z
2010
 
Type Article
 
Format C. 18-21
 
Identifier Кубишина Н. С. Особливості послуг на ринку громадського харчування України / Н. С. Кубишина, Т. П. Ткаченко // Сучасні проблеми економіки і підприємництво : збірник наукових праць. – 2010. – Вип. 5(частина І). – С. 18–21. – Бібліогр.: 5 назв.
http://ela.kpi.ua/handle/123456789/5006
 
Source Сучасні проблеми економіки і підприємництво: збірник наукових праць
 
Language uk