Особливості послуг на ринку громадського харчування України
DSpace at NTB NTUU KPI
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title | Особливості послуг на ринку громадського харчування України | |
| Creator | Кубишина, Н. С. Ткаченко, Т. П. | |
| Subject | ринок громадського харчування фаст фуд фуд корти франчайзинг кейтерінг | |
| Publisher | Київ Політехніка | |
| Date | 2013-10-28T13:03:30Z 2013-10-28T13:03:30Z 2010 | |
| Type | Article | |
| Format | C. 18-21 | |
| Identifier | Кубишина Н. С. Особливості послуг на ринку громадського харчування України / Н. С. Кубишина, Т. П. Ткаченко // Сучасні проблеми економіки і підприємництво : збірник наукових праць. – 2010. – Вип. 5(частина І). – С. 18–21. – Бібліогр.: 5 назв. http://ela.kpi.ua/handle/123456789/5006 | |
| Source | Сучасні проблеми економіки і підприємництво: збірник наукових праць | |
| Language | uk | |
