Запис Детальніше

Інтелектуальні радіомережі з самоорганізацією

DSpace at NTB NTUU KPI

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Інтелектуальні радіомережі з самоорганізацією
 
Subject радіомережі з самоорганізацією
надширокосмугові імпульсні сигнали
маршрутизація
адресація
управління потоками даних
ретрансляція
інтелектуалізація управління
621.39
 
Description Звіт про НДР: дві частини – 638 с. (частина 1 – 350 с., частина 2 – 288 с.) 284 рис., 31 табл., 337 джерел.
Об'єкт дослідження – передача інформації в радіомережах із самоорганізацією.
Мета роботи – створення теоретичної бази, нових методів та засобів передачі інформації для побудови телекомунікаційних радіомереж, які не використовують фіксованої інфраструктури та складаються зі стаціонарних і рухомих абонентів, шляхом використання технологій обробки знань для інтелектуалізації процесів управління та забезпечення необхідної якості обслуговування користувачів.
Проведено класифікацію радіомереж із самоорганізацією, визначено їх основні властивості та особливості умов застосування. Встановлено, що існуючі стандарти та протоколи різних рівнів моделі OSI не відповідають вимогам, які пред’являються до перспективних систем зв’язку та особливостям функціонування мереж із самоорганізацією. Запропоновано низку методів маршрутизації, адресації, управління потоками даних та ретрансляції для мереж із самоорганізацією, що складаються зі стаціонарних та мобільних абонентів. Запропоновано інтелектуалізувати процес управління ресурсами радіомережі на різних рівнях моделі OSI шляхом використання різних технологій обробки знань для забезпечення здатності радіомережі до самоорганізації, а також функціонування в умовах невизначеності. Досліджено характеристики та особливості імпульсних надширокосмугових сигналів, розглянута можливість їх практичного застосування при побудові радіомереж із самоорганізацією. Досліджено принципи побудови пристроїв радіозв’язку на імпульсних надширокосмугових сигналах, а також особливості проектування мереж з використанням зазначених сигналів.
 
Publisher Київ
Національний технічний університет України "Київський політехнічний інститут"
 
Contributor Бунін, С. Г.
 
Date 2013-10-30T13:36:50Z
2013-10-30T13:36:50Z
2011
 
Type Technical Report
 
Format 639 л.
 
Identifier КВНТД I.2 12.12.02
Д/б №2207-ф
Інтелектуальні радіомережі з самоорганізацією : звіт про НДР (заключ., частина I, частина II) НТУУ "КПІ" ; кер. роб. С. Бунін. - К., 2011. – 350 л. + 639 л. + анот. звіт + CD-ROM. - Д/б №2207-ф
0109U001506
http://ela.kpi.ua/handle/123456789/5086
 
Language uk
 
Rights Звіт захищений авторським правом. Переглянути його можливо з цього джерела з будь-якою метою, але копіювання та розповсюдження в будь-якому форматі забороняється без письмового дозволу.