Запис Детальніше

Інноваційна діяльність підприємств кондитерської промисловості як антикризовий фактор

DSpace at NTB NTUU KPI

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Інноваційна діяльність підприємств кондитерської промисловості як антикризовий фактор
 
Creator Пічугіна, М. А.
Добрянська, А. В.
 
Subject інноваційна діяльність
інновації
кондитерська галузь
фінансова криза
 
Publisher Київ
Політехніка
 
Date 2013-11-04T09:07:50Z
2013-11-04T09:07:50Z
2010
 
Type Article
 
Format С. 86 - 89
 
Identifier Пічугіна М. А. Інноваційна діяльність підприємств кондитерської промисловості як антикризовий фактор / М. А. Пічугіна, А. В. Добрянська // Сучасні проблеми економіки і підприємництво : збірник наукових праць. – 2010. – Вип. 5(частина IІ). – С. 86-89. – Бібліогр.: 5 назв
http://ela.kpi.ua/handle/123456789/5199
 
Source Сучасні проблеми економіки і підприємництво: збірник наукових праць
 
Language uk