Запис Детальніше

Вимірювальні системи та програмне забезпечення для морських охоронних систем і дослідницьких полігонів

DSpace at NTB NTUU KPI

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вимірювальні системи та програмне забезпечення для морських охоронних систем і дослідницьких полігонів
 
Subject векторний приймач
комбінований приймач
гідрофон
векторна фазова система
низькочастотні сигнали
швидке перетворювання Фур'є
енергетичний спектр
фазовий спектр
кутовий спектр
534.621.382.658.58.
 
Description Звіт по НДР: 135 сторінок, 52 рисунка, 7 таблиць, 4 робочих креслень, 1 принципова робоча схема, ескізна конструкторська документація – в електронному вигляді на CD диску, 38 бібліографічних джерел. В цих матеріалах викладено результати досліджень, виконаних в рамках науково-дослідної роботи «Вимірювальні системи та програмне забезпечення для морських охоронних систем і дослідницьких полігонів».
В роботі виконано аналіз публікацій, технічної та наукової літератури і раніше виконаних науково дослідницьких робіт ОКБ «Шторм», який показав, що одним з перспективних направлень розробки морських охоронних систем та устаткування для морських вимірювальних полігонів є застосування векторно-фазових методів прийманню та обробки гідроакустичних сигналів.
Розроблені склад, структурні схеми і вирішено тактико-технічні характеристики варіантів морських охоронних систем та склад, обґрунтовано технічні характеристики обладнання для вимірювальних полігонів.
Розроблено ескізну конструкторську документацію на уніфікований трьохкоординатний векторний приймач для запропонованих варіантів морських охоронних систем та апаратних комплексів для морських вимірювальних полігонів. Розроблено ескізну конструкторську документацію на корпусно-механічну частину для рубіжних морських охоронних систем та морських вимірювальних полігонів.
Розроблено конструкторську документацію та виготовлено дослідний зразок підсилювального тракту.
Проведено обробку гідроакустичної інформації за допомогою розробленого уніфікованого програмного забезпечення. Визначено спектрально-енергетичні і векторно-фазові характеристики, та відмінні особливості шумовипромінювання підводних та надводних морських об’єктів різного тоннажу.
 
Publisher Київ
Національний технічний університет України "Київський політехнічний інститут"
 
Contributor Мачуський, Є. А.
 
Date 2013-11-05T07:49:24Z
2013-11-05T07:49:24Z
2012
 
Type Technical Report
 
Format 104 л.
 
Identifier КВНТД І.2 12.11.06
Д/б №2429-п
Вимірювальні системи та програмне забезпечення для морських охоронних систем і дослідницьких полігонів : звіт про НДР (заключ.) НТУУ "КПІ" ; кер. роб. Є. Мачуський. - К., 2012. - 104 л. + відеосюжет + CD-ROM. - Д/б №2429-п
0111U002471
http://ela.kpi.ua/handle/123456789/5247
 
Language uk
 
Rights Звіт захищений авторським правом. Переглянути його можливо з цього джерела з будь-якою метою, але копіювання та розповсюдження в будь-якому форматі забороняється без письмового дозволу.