Запис Детальніше

Створення узагальненої дискретної моделі процесів формування полімерних виробів з урахуванням напружено-деформованого стану конструктивних елементів машин при складному термосиловому навантаженні

DSpace at NTB NTUU KPI

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Створення узагальненої дискретної моделі процесів формування полімерних виробів з урахуванням напружено-деформованого стану конструктивних елементів машин при складному термосиловому навантаженні
 
Subject полімер
композиція
моделювання
екструзія
каландр
черв'як
головка
66.02.011:678.542
 
Description Звіт про НДР: 234 стор., 118 рис., 5 табл., 115 джерел.
Об’єкт дослідження – обладнання для підготовки розплаву та формування таких реологічно складних середовищ, як полімери й композитні матеріали на їх основі, методами екструзії, вальцювання й каландрування.
Мета роботи – розробка узагальненої математичної моделі течії багатокомпо¬нентних і багатофазних речовин зі складними реологічними властивостями, наприклад полімерних композицій, в робочих і формуючих каналах екструзійного устаткування та програмних продуктів їх автоматизованого проектування з урахуванням нерівномірності температурних полів і напружено-деформованого стану конструктивних елементів за умов забезпечення необхідної якості виробів складної конфігурації та мінімальних матеріальних і енергетичних витрат.
Метод дослідження – теоретичні, числові та експериментальні дослідження режимів дозування розплаву та формування реологічно складних середовищ.
Отриманно зв’язане рішення теплової, гідродинамічної та пружної задач для реологічно складної речовини, що змінює фазовий стан і фізико-механічні властивості при русі у підготовчих та формуючих каналах складної геометричної конфігурації з врахуванням термосилових факторів.
Прогнозні припущення щодо розвитку об’єкта дослідження – пошук шляхів моделювання процесу отримання погонажних полімерних виробів у комплексному розгляді стадій підготовки розплаву та формування.
 
Publisher Київ
Національний технічний університет України "Київський політехнічний інститут"
 
Contributor Сахаров, О. С.
 
Date 2013-11-07T09:55:40Z
2013-11-07T09:55:40Z
2011
 
Type Technical Report
 
Format 234 л.
 
Identifier КВНТД І.2 15.17.06
Д/б №2222-ф
Створення узагальненої дискретної моделі процесів формування полімерних виробів з урахуванням напружено-деформованого стану конструктивних елементів машин при складному термосиловому навантаженні : звіт про НДР (заключ.) НТУУ "КПІ" ; кер. роб. О. Сахаров. - К., 2011. - 234 л. + CD-ROM. - Д/б №2222-ф
0109U000370
http://ela.kpi.ua/handle/123456789/5367
 
Language uk
 
Rights Звіт захищений авторським правом. Переглянути його можливо з цього джерела з будь-якою метою, але копіювання та розповсюдження в будь-якому форматі забороняється без письмового дозволу.