Запис Детальніше

Сутність та специфіка оцінки конкурентоспроможності інноваційних продуктів

DSpace at NTB NTUU KPI

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Сутність та специфіка оцінки конкурентоспроможності інноваційних продуктів
Essence and specific of estimation of competitiveness of innovative products
 
Creator Базь, М. О.
 
Subject конкурентоспроможність
інноваційний продукт
специфіка оцінки конкурентоспроможності інноваційних продуктів
339.13.017:001.895
 
Publisher Київ
НТУУ "КПІ"
 
Date 2013-11-18T12:09:51Z
2013-11-18T12:09:51Z
2011
 
Type Article
 
Format С. 419-426
 
Identifier Базь М. О. Сутність та специфіка оцінки конкурентоспроможності інноваційних продуктів / М. О. Базь // Економічний вісник НТУУ «КПІ»: збірник наукових праць. - 2011. - №8. - С. 419-426. – Бібліогр.: 8 назв.
http://ela.kpi.ua/handle/123456789/5799
 
Source Економічний вісник НТУУ «КПІ»: збірник наукових праць
Економічний вісник НТУУ «КПІ»: збірник наукових праць
 
Language uk