Запис Детальніше

Розробка інформаційно-діагностичного комплексу контролю автоматизованого технологічного процесу механічної обробки матеріалів

DSpace at NTB NTUU KPI

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розробка інформаційно-діагностичного комплексу контролю автоматизованого технологічного процесу механічної обробки матеріалів
 
Subject точність
деталь
прогнозування
діагностика
контроль
621.3
 
Description Зміст роботи викладено на 268 сторінках засадного тексту, вміщує 79 рисунків, 5 таблиць. Загальний обсяг роботи 304 сторінки, в тому числі 3 додатки.
Робота містить результати проведених досліджень зі створення інформаційно-діагностичного комплексу оцінювання та прогнозування стану технологічного процесу виготовлення деталей надточних приладів.
Метою роботи є створення експрес-методу та інформаційно-діагностичного комплексу оцінювання стану технологічного процесу для підвищення точності виготовлення деталей наноприладів на універсальних і токарних верстатах з ЧПК.
Для досягнення поставленої мети необхідно було вирішити наступні завдання: на підставі порівняльного аналізу існуючих методів і систем оцінювання стану технологічного процесу механічної обробки на верстатах з ЧПК обрати доцільний шлях створення системи прогнозування; розробити та дослідити метод експрес-оцінювання стану технологічного процесу виготовлення для прогнозування точності виготовлення деталей надточних приладів; створити та дослідити аналітичну модель формалізованого опису розподілу енергетичних навантажень на інструмент при виготовленні надточних деталей; обґрунтувати принципи функціонування інформаційно-діагностичного комплексу оцінювання та прогнозування стану технологічного процесу виготовлення деталей на верстатах з ЧПК та запропонувати технічні пропозиції щодо виготовлення цього комплексу в приладобудівному виробництві.
Наукова цінність роботи полягає у створенні основних засад функціонування двопараметричного інформаційно-діагностичного комплексу на підставі аналізу інтегрованих характеристик вібраційної та електромагнітної складових динаміки механічної обробки матеріалів, що дотепер не враховувалося навіть у сучасних системах контролю та керування автоматизованими процесами виготовлення надточних деталей.
 
Publisher Київ
Національний технічний університет України "Київський політехнічний інститут"
 
Contributor Тимчик, Г. С.
 
Date 2013-11-22T10:22:09Z
2013-11-22T10:22:09Z
2012
 
Type Technical Report
 
Format 273 л.
 
Identifier КВНТД І.2 12.11.13
Д/б №2454-п
Розробка інформаційно-діагностичного комплексу контролю автоматизованого технологічного процесу механічної обробки матеріалів : звіт про НДР (заключ.) / НТУУ "КПІ" ; кер. роб. Г. C. Тимчик. - К., 2012. - 273 л. + CD-ROM. - Д/б №2454-п
0111U000713
http://ela.kpi.ua/handle/123456789/6018
 
Language uk
 
Rights Звіт захищений авторським правом. Переглянути його можливо з цього джерела з будь-якою метою, але копіювання та розповсюдження в будь-якому форматі забороняється без письмового дозволу.