Запис Детальніше

Енергозберігаючий адаптивний комплекс імпульсно-резонансної дії для розробки нафтових родовищ та видобутку корисних копалин

DSpace at NTB NTUU KPI

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Енергозберігаючий адаптивний комплекс імпульсно-резонансної дії для розробки нафтових родовищ та видобутку корисних копалин
 
Subject прикладна теорія
енергозбереження
адаптація
імпульсно-резонансні процеси
критерії енергоємності
гірський масив
виконавчий орган
прохідницький маніпулятор
622.658.512
 
Description Звіт по НДР : 313 c., 178 рис., 24 табл., 72 джерел
Об’єкт досліджень – енергозберігаючий адаптивний комплекс імпульсно-резонансної дії для розробки нафтових родовищ та видобутку корисних копалин.
Мета роботи полягає в встановленні залежностей і закономірностей енергозберігаючого адаптивного функціонування комплексу імпульсно-резонансного руйнування гірських порід, та синтез на їх основі інженерної методики, розробка конструкції виконавчих органів та технології функціонування енергоощадного адаптивного комплексу імпульсно-резонансної дії для розробки нафтових родовищ та видобутку корисних копалин.
Досліджено процеси руйнування гірських порід виконавчими органами імпульсно-резонансної дії з забезпеченням їх адаптації до умов робочого середовища.
Створені та запропоновані для практичного використання виконавчі органи імпульсно-резонансної дії для розробки нафтових родовищ та видобутку корисних копалин на основі досліджень перехідних резонансних дисперсійних процесів імпульсної взаємодії. Розроблено інженерну методику розрахунку параметрів нових виконавчих органів та розроблено інженерні додатки, які враховують статистичний характер взаємодії виконавчих органів і робочого середовища з адаптацією їх параметрів та структури в залежності від змінних параметрів вибою при проведенні гірничих робіт.
За результатами досліджень розроблено і затверджено технічне завдання, розроблена технічна документація (ТД) до елементів конструкції енергозберігаючого адаптивного комплексу імпульсно-резонансної дії.
 
Publisher Київ
Національний технічний університет України "Київський політехнічний інститут"
 
Contributor Шевчук, С. П.
 
Date 2013-11-26T09:21:27Z
2013-11-26T09:21:27Z
2012
 
Type Technical Report
 
Format 332 л.
 
Identifier Д/б №2441-п
Енергозберігаючий адаптивний комплекс імпульсно-резонансної дії для розробки нафтових родовищ та видобутку корисних копалин : звіт про НДР (заключ.) / НТУУ "КПІ" ; кер. роб. С. П. Шевчук. - К., 2012. - 332 л. + CD-ROM. - Д/б №2441-п
0111U000621
http://ela.kpi.ua/handle/123456789/6073
КПКВ 2201040
 
Language uk
 
Rights Звіт захищений авторським правом. Переглянути його можливо з цього джерела з будь-якою метою, але копіювання та розповсюдження в будь-якому форматі забороняється без письмового дозволу.