Запис Детальніше

Розроблення еко-ефективних технологічних процесів та оцінювання екологічної сталості та безпеки продукційних систем, промислових об`єктів і територіальних утворень (комплексний проект)

DSpace at NTB NTUU KPI

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розроблення еко-ефективних технологічних процесів та оцінювання екологічної сталості та безпеки продукційних систем, промислових об`єктів і територіальних утворень (комплексний проект)
 
Subject безпека
газові викиди
інгібітор корозії
індекс
індикатор
оцінювання
промислово-продукційна система
ризик
сталий розвиток
136.42+504+330.34
 
Description Звіт про НДР: 404 с., 86 рис., 73 табл., 1 додаток, 162 джерела.
Об’єкт дослідження – територіальні утворення та промислово-продукційні об’єкти, процеси і системи.
Мета роботи – оцінювання економо-еколого-соціальної сталості та безпеки промислових об’єктів і систем та територіальних утворень з метою ефективних ухвалення рішень та керування, а також розроблення нових процесів знешкодження шкідливих викидів та впровадження принципів зеленої хімії, зокрема екологічно безпечної технології створення летких інгібіторів корозії із рослинної сировини та дослідження фізико-хімічних процесів на поверхні чорних та кольорових металів за атмосферної корозії.
Ключовим аспектом інклюзивного зеленого зростання є зниження екологічних ризиків різномасштабних процесів сталого розвитку з метою дотримання принципу відповідальності нинішнього покоління за збереження довкілля на благо прийдешніх поколінь. Розроблення кількісних оцінок сталості та безпеки територіальних утворень та промислово-продукційних об’єктів дає змогу створити реальні важелі керування безпекою та якістю життя людей. У роботі запропоновано систему оцінювання екологічного виміру регіонального розвитку, багатоцільові індикатори оцінювання сталості промислових об’єктів і метод оцінювання ризику планової діяльності на навколишнє природне середовище.
Зелені інновації є однією з рушійних сил створення умов трансформування розвитку суспільства у напрямку економо-еколого-соціальної сталості. До важливих результатів роботи можна віднести розроблення еко ефективних технологічних процесів знешкодження шкідливих викидів та пропонування нового леткого інгібітору корозії з рослинної сировини.
 
Publisher Київ
Національний технічний університет України "Київський політехнічний інститут"
 
Contributor Бойко, Т. В.
 
Date 2014-07-23T08:59:05Z
2014-07-23T08:59:05Z
2013
 
Type Technical Report
 
Format 404 л.
 
Identifier КВНТД I.1 03.00.16
Д/б №2548-п
Розроблення еко-ефективних технологічних процесів та оцінювання екологічної сталості та безпеки продукційних систем, промислових об`єктів і територіальних утворень (комплексний проект) : звіт про НДР (заключ.) НТУУ "КПІ" ; кер. роб. Т. В. Бойко. - К., 2013. - 404 л. + CD-ROM. - Д/б №2548-п
0112U002292
http://ela.kpi.ua/handle/123456789/8163
 
Language uk
 
Rights Звіт захищений авторським правом. Переглянути його можливо з цього джерела з будь-якою метою, але копіювання та розповсюдження в будь-якому форматі забороняється без письмового дозволу.